"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נעצר חשוד באונס במועדון ביפו

אחראי משמרת במועדון הבחין בצעירה כשהכרתה מעורפלת • המתלוננת טענה כי החשוד גרר אותה לשירותים, שם אנס אותה • מעצרו הוארך בשישה ימים

,עודכן
החשוד אותר בזכות מצלמות האבטחה במועדון // צילום: GettyImages // החשוד אותר בזכות מצלמות האבטחה במועדון // צילום: GettyImages

צעיר בן 22 מבאר שבע נעצר בחשד שבתחילת השבוע אנס צעירה בת 18 מאזור המרכז במהלך מסיבה במועדון ביפו. החשוד עצמו טען כי מדובר ביחסים בהסכמה, אולם בית המשפט האריך היום (חמישי) את מעצרו בשישה ימים.

ביום שלישי לפנות בוקר התקבל דיווח במשטרה, על חשד לאונס צעירה במועדון באזור שוק הפשפשים ביפו. שוטרים שהגיעו למקום, פגשו את המודיע, אחראי משמרת במועדון שהבחין בפעילות חשודה בתוך השירותים של המועדון וכאשר נפתחה הדלת הוא ראה צעירה כשהכרתה מעורפלת ולחוקרי המשטרה מסרה כי היא נאנסה.

הצעירה הועברה לבית החולים שם מסרה גרסה ראשונית לשוטרים כי צעיר שהכירה במועדון גרר אותה לשירותים ושם אנס אותה. בעקבות הדיווח פתחו במשטרת יפו בחקירה. בין השאר אספו את צילומי מצלמות האבטחה מהמועדון והצליחו לאתר את החשוד תושב באר שבע.

בחקירתו טען החשוד כי מדובר היה ביחסי מין בהסכמה והצעירה הלכה עמו יד ביד לשירותי המועדון. הבוקר כאמור הוא הובא להארכת מעצר בבית המשפט השלום בתל אביב, שם טען פרקליטו עו"ד שי רודה כי מרשו מסר גרסה מפורטת ושיתף פעולה באופן מלא בחקירה ועדיין אין עדות של המתלוננת ואין ממצאים אובייקטיבים שיכולים לחזק את טענת המתלוננת.

השופטת ,חיותה כוחן, קבעה כי קיים חשד סביר לביצוע המעשה על ידי החשוד, והאריכה את מעצרו. כך כתבה בהחלטתה: "החשוד טוען כי קיום היחסים בוצע בהסכמה. טענה זו אינה עולה בקנה אחד עם הממצאים הנמצאים בתיק ולא עם גרסת המתלוננת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר