"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: מובארק ישוחרר היום

בשבוע שעבר זוכה מובארק באופן סופי מאחריות להרג המפגינים נגדו בשנת 2011

,עודכן
מובארק // צילום: רויטרס // מובארק // צילום: רויטרס

הנשיא לשעבר חוסני מובארק ישוחרר סופית, כך לפי דיווחים על אודות החלטת התובע הכללי במצרים. לדברי פרקליטו של הנשיא המודח, שחרורו צפוי כבר בימים הקרובים: "מחר או מחרתיים הוא צפוי לעזוב את בית החולים שבו הוא שוהה במעצר, ולשוב לביתו ולמשפחתו". בשבוע שעבר זוכה מובארק באופן סופי מאחריות להרג המפגינים נגדו בשנת 2011.

התובע התבסס על כך שמובארק ריצה בפועל את עונש המאסר בפרשת שיפוץ ארמונות הנשיאות, בעת ששהה במעצר עד להכרעת בית הדין לערעורים בפרשת הרג המפגינים.

כזכור, בשנת 2011, לאחר הדחתו - הועמד הנשיא לשעבר מובארק לדין בגין הרג חפים מפשע בהפגנות נגדו בכיכר תחריר. עימו הועמדו לדין גם שני בניו ובכירים במשטרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר