"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מיליונים בכוננות: הסופה "סטלה" מכה בארה"ב

מאות כבישים נחסמו, אלפי בתי"ס נסגרו ו־7,800 טיסות בוטלו או נדחו • מושל ניו יורק: "איתני הטבע היו בלתי צפויים"

,עודכן
שדה תעופה בניו ג'רזי, אתמול // צילום: אי.פי // שדה תעופה בניו ג'רזי, אתמול // צילום: אי.פי

הסופה "סטלה" מכה בארה"ב: מצב חירום הוכרז אתמול במדינת ניו יורק, כמו גם במדינות ניו ג'רזי, קונטיקט, פנסילבניה, וירג'יניה ומרילנד. על פי דיווחים, הסופה תשפיע בסך הכל על 50 מיליון תושבי אזור צפון־מזרח ארה"ב. מוושינגטון בדרום ועד בוסטון בצפון נמדדו טמפרטורות מקפיאות, נרשמו רוחות חזקות והשלג נערם לעיתים לגבהים של יותר מ־60 ס"מ.

צילום: רויטרס

מאות כבישים נחסמו, אלפי בתי ספר נסגרו ו־7,800 טיסות בוטלו או נדחו. קרוב לרבע מיליון בני אדם לאורך החוף המזרחי נותרו ללא חשמל, ואפילו שירותי הרכבת נפסקו. בניו יורק ובפילדלפיה ציפו ליותר מ־30 ס"מ של שלג בלילה שבין שני לשלישי, אך ברגע האחרון שינוי במסלול הסערה גרם להפחתה משמעותית בכמות, ובסופו של דבר נרשמו רק בין 10 ל־15 ס"מ שלג.

אנדרו קוומו, מושל מדינת ניו יורק, ששותקה אמש כמעט כליל, אמר אתמול כי "איתני הטבע הם בלתי צפויים לעיתים, וכך הם היו היום". בתי הספר כלל לא נפתחו בעיר ניו יורק, והחלקים העיליים של הרכבת התחתית בעיר נסגרו. יותר מ־3,300 טיסות בוטלו באזור העיר, מה שהותיר מאות נוסעים נצורים בשדות התעופה. לא רחוק משם, נרשמו כמויות אדירות של שלג; כך, למשל, בהרי הפוקונו נערמו, כאמור, יותר מ־60 ס"מ.

פיסגת טראמפ־מרקל נדחתה

בוושינגטון הבירה, הממשלה הפדרלית אף הודיעה על פתיחה מאוחרת של המשרדים, בעוד עובדים שאינם חיוניים יכלו גם לבחור לקחת יום חופש. במסצ'וסטס, שם ציפו לעד 40 ס"מ שלג, המושל צ'רלי בייקר קרא לתושבים שלא לעלות על הכבישים, ולהשתמש בתחבורה הציבורית רק במקרה שאין ברירה.

אגב, מזג האוויר המושלג גרם אף לביטול הפגישה המתוכננת של קנצלרית גרמניה, אנגלה מרקל, עם הנשיא דונלד טראמפ, שנדחתה לסוף השבוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר