"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהלילה: תחנת רכבת השלום תיסגר למשך שבוע

תחנת הרכבת תל אביב השלום תיסגר הלילה בחצות עד יום ראשון, 12 במארס, בשעה 05:00, בשל עבודות הכרייה של הרכבת הקלה

,עודכן
תחנת רכבת // צילום: יהושוע יוסף // תחנת רכבת // צילום: יהושוע יוסף

היכונו לפקקים: תחנת הרכבת תל אביב השלום תיסגר הלילה בחצות עד יום ראשון, 12 במארס, בשעה 05:00, בשל עבודות הכרייה של הרכבת הקלה שמבצעת חברת נת"ע. במשרד התחבורה ציינו כי רכבת ישראל נענתה לבקשת נת"ע ואישרה להקדים את סגירת התחנה בשל מעבר מכונת הכרייה (ה־TBM) מתחת למסילות הרכבת.

רכבות שיגיעו מדרום יפעלו עד לת"א ההגנה ורכבות מצפון יעצרו בתחנת ת"א סבידור־מרכז. בקו ירושלים־הרצליה תנועת הרכבות תסתיים בלוד ובקו הוד השרון תצומצם תנועת הרכבות. משרד התחבורה יפעיל שירות הסעות ויתגבר את האוטובוסים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר