"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חולמת על דאבל: מכבי ת"א בחצי הגמר

מכבי ת"א שיחקה פחות טוב בהשוואה לתקופה האחרונה, אך ניצחה 1:2 (1:3 בסיכום) והשיגה כרטיס לארבע האחרונות בגביע המדינה

,עודכן
צילום: עמי שומן // קיארטנסון חוגג עם בניון. המפציץ האיסלנדי לא נח לרגע

כנראה שמאמן מכבי פ"ת, קובי רפואה, האמין לכל מה שהוא קרא ושמע בתקשורת בעניין מכבי ת"א בתקופה האחרונה. המחצית השנייה אתמול בגומלין רבע הגמר הוכיחה שאם הוא היה מצליח לסנן חלק מהמחמאות שניתנו לצהובים, ייתכן שהקבוצה שלו היתה מבטלת את הפיגור בשער מהמשחק הראשון ומעפילה לחצי גמר הגביע.

רפואה נתן כבוד לת"א כאילו הוא מאמן קבוצה שמדורגת בתחתית ליגת העל וגם ויתר על קשר לטובת בלם שלישי. כשהוא נזכר שהוא על הקווים של המדורגת שלישית, פתאום גם על הדשא נראה השינוי. כן, מכבי ת"א טובה, אבל היא בהחלט לא מצוינת. נכון, במחצית הראשונה היא שלטה לחלוטין, אבל לא באמת סיכנה את שוער האורחת, צחי גיגי. רפואה היה חייב לתת לה קצת פחות ריספקט.

וידאר קיארטנסון הוא רוצח שקט, כיאה לאיסלנדי. השער שלו בדקה ה־50 הוכיח (למי שעדיין לא השתכנע) שמדובר בחיית רחבה נהדרת וקרה כמו קרח. יוסי בניון וגל אלברמן עובדים טוב יחד בקישור של הצהובים וקשה שלא לדמיין איך השניים היו משתלבים בהרכב של אלישע לוי נגד ספרד בעוד כשלושה שבועות. זה לא יקרה לעולם, אבל מותר לפנטז.

דור אלו, שמחצית מכרטיס השחקן שלו נמכר מפ"ת לב"ש תמורת סכום דמיוני - אם אתם מאמינים באגדות - בישל את שער השוויון שאותו נגח גיא מלמד פנימה. בדקה ה־90 אוסקר סקאריונה סגר את תוצאת הסיום מהנקודה הלבנה, אבל עם קצת יותר תעוזה ופחות החמצות עצומות מול פרדראג ראיקוביץ' (טוב מאוד), אנשי הצבא הכחול ממלאבס היו יכולים להצפין לטיול לחיפה. מכבי ת"א תהיה שם והיא היחידה בארץ שחלום הדאבל עדיין קיים אצלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר