"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלילי: "מצפה לב"ש אווירה מחשמלת"

אחד שיודע: כדורגלן נבחרת ישראל לשעבר, ששיחק שנים רבות בטורקיה, הגיע לאיסטנבול לקראת המשחק של האלופה, הפועל ב"ש, מול בשיקטאש • בראיון ל"ישראל היום" הוא ניסה להעריך מה צפוי לשחקנים של ברק בכר במשחק

,עודכן
צילום: ליאב נחמני // בלילי בבית המלון בטורקיה

כשפיני בלילי ראה את הגרלת שלב 32 האחרונות באירופה וגילה כי הפועל ב"ש תתמודד מול בשיקטאש הטורקית הוא התקשר מיד לאשתו שעובדת כסוכנת נסיעות וביקש לסגור לו טיסה למשחק. כזכור, בלילי שיחק בטורקיה במשך שבע שנים גם באיסטנבולספור, אחת הקבוצות של העיר הגדולה ולאחר מכן כבר גם בקייסריספור, סיבאספור ואנטליספור.

היום, בגיל 37, הוא חוזר למקום בו הצליח ובילה חלק ניכר מהקריירה שלו ונזכר: "הבקעתי כמה שערים באיצטדיון של בשיקטאש עוד בגלגול הקודם שלו ב"איבקצ'י. הבוקר ישבתי שם עם כמה חברים ונזכרנו בזה, היתה תקופה מדהימה". על השאלה מה מחכה מחר ביציעים לשחקני הפועל ב"ש אמר בלילי: "תהיה אווירה מחשמלת. הפועל ב"ש מספרים שהם שיחקו בסלטיק ואינטר אבל זה רחוק מאוד ממה שיהיה כאן. זה מגרש שפשוט חוויה להיות בו. הבוקר עליתי על הדשא והיתה לי צמרמורת אז אני לא יודע מה יהיה לשחקנים עצמם עם הקהל ביציעים, שהרגליים לא יהיו כבדות. צריך לראות את זה כחוויה כי אחרי שפורשים אפשר להגיד 'שיחקתי באצטדיון הזה' כי הוא בהחלט משהו מטורף".

בלילי ניסה לענות על השאלה האם יש בכלל סיכוי אחרי 1:3 לטורקים במשחק הראשון ואמר: "זה לא משחק שמתחיל ב-0:0. מצד שני בשיקטאש תגיע ללא 3-4 שחקנים וגם קווארסמה לא משחק בגלל פציעה ולא ברור אם הוא יהיה בסגל. יש להם גם משחק מול גלאטסראיי ביום ראשון. בכל קבוצה שער מוקדם יכול להכניס ללחץ וקרו דברים מעולם. היו מהפכים בעבר כשלא נתנו סיכוי לקבוצה מסויימת. כמו שלב"ש יש סיכוי לתת שער מוקדם והכל יכול להיות, כך גם בשיקטאש יכולה להבקיע ואז אני לא יודע לאן זה יכול להגיע".

הטלפון של בלילי לא מפסיק לצלצל. תחנות הטלוויזיה והרדיו בטורקיה רוצות לשוחח איתו לקראת המשחק מחר ועם כולם הוא קובע במרוכז בשעות הערב. "הוזמנתי להערב על ידי כל תחנות הטלוויזיה כאן ובשבוע שעבר פירשנתי את המשחק בב"ש" הוא סיפר והוסיף: "תמיד כיף שאתה מקבל אהבה כזאת גם אחרי תקופה של 7-8 שנים שאני לא נמצא פה. אני נהנה מאוד ורק חסר להינות גם מהמשחק".

אגב, בלילי לא שכח את השפה הטורקית והוא משוחח עם הכתבים הטורקים באופן שוטף. גם אזהרת המסע לטורקיה וההתראות לפיגועים לא מפחידים אותו, להיפך. "אני באופן אישי לא מרגיש את מה שאחרים מרגישים מבחינת הביטחון", הוא מסביר, "אני מרגיש כמו בבית, מכירים אותי פה ומזהים אותי כך שזה כיף. מבחינתי טיילתי פה בבוקר כמה שעות וזה בסדר, שכל אחד יעשה עם המצב הזה מה שהוא רוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר