"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בניגוד להחלטת מועצת הביטחון: מפקד משמרות המהפכה האיראני ביקר במוסקבה

במסגרת החלטה 2231 שאימצה את הסכם הגרעין, הסנקציות על סולימאני נשארות בתוקף לפחות לשמונה שנים נוספות

,עודכן
קאסם סולימאני // צילום: אי.אף.פי // קאסם סולימאני // צילום: אי.אף.פי

מפקד כוח קודס במשמרות המהפכה של איראן, קאסם סולימאני, הפר שוב את החלטות מועצת הביטחון. רשת פוקס ניוז דיווחה אתמול כי סולימאני הגיע שלשום למוסקבה כדי להיפגש עם בכירים בממשל הרוסי. הדיווח מסתמך על כמה גורמי מודיעין במערב, שאף מסרו לרשת כי מדובר בביקור של ימים ספורים, שנועד להביע את מורת רוחו משיפור היחסים בין רוסיה לבין ערב הסעודית ומדינות ערביות נוספות.

מדובר בביקור השלישי של סולימאני במוסקבה מאז יולי 2015, החודש שבו הושלם הסכם הגרעין בין איראן למעצמות. סולימאני הוא דמות מפתח בסיוע שאיראן מעניקה למשטר של בשאר אסד במלחמת האזרחים בסוריה. סולימאני אף נפגש עם הנשיא הרוסי ולדימיר פוטין ביולי 2015, ימים ספורים אחרי השלמת הסכם הגרעין.

כזכור, החלטת מועצת הביטחון 1747 הטילה סנקציות על סולימאני, ואסרה על יציאתו מתחומי איראן. גם עצם העובדה שהרוסים קיבלו אותו היא הפרה של החלטה זו.

במסגרת החלטה 2231 שאימצה את הסכם הגרעין, הסנקציות על סולימאני נשארות בתוקף לפחות לשמונה שנים נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר