"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התלבשה כמו גבר כדי להשתתף באירוע של בנה

וויטני קיטרל, אם חד הורית, רצתה להשתתף באירוע המיועד לאבות ובנים בגן הילדים של בנה והחליטה לעשות זאת בסטייל

,עודכן
קיטרל מחופשת ל"אבא" ובנה לוקס// צילום: פייסבוק // קיטרל מחופשת ל"אבא" ובנה לוקס// צילום: פייסבוק

כולנו יודעים שהורים מסוימים יעשו הכל בשביל הילדים שלהם, אך עבור אם אחת ממדינת יוטה שבארצות הברית, נראה שהקביעה הזו נכונה במיוחד.

וויטני קיטרל, אם חד הורית לשניים, החליטה שהיא איננה מעוניינת שבנה יחמיץ פעילות מיוחדת בגן הילדים בגלל מצבו המשפחתי והגיע לאירוע כשהיא לבושה ומתנהגת כ"אבא".

הכל התחיל כשבנה בן ה-5, לוקאס, הודיע לה כי בגן הילדים חוגגים את יום "אבות ודונאטס" והאם היצירתית החליטה לעשות מעשה מיוחד תוך שהיא, כיאה למאה ה-21, מתעדת את הכל ברשת החברתית פייסבוק.

"זה היה מרגש מאוד לראות את התגובה", סיפרה קיטרל לכלי התקשורת במדינה, "ילדים שגדלו במשפחות חד הוריות כתבו לי תודה, משום שגרמתי להם להרגיש שהם לא לבד. אני בסך הכל אם רגילה, עשיתי מה שכל אמא הייתה עושה".

וויטני קיטרל וילדיה// צילום: פייסבוק
וויטני קיטרל וילדיה// צילום: פייסבוק

וויטני קיטרל וילדיה// צילום: פייסבוק

בשל לימודיה לא יכלה קיטרל להשתתף באירוע בעל אופי דומה המיועד לאימהות במסגרת "שבוע המשפחה" בגן הילדים, אך היא לא וויתרה על האפשרות לבלות בגן הילדים עם בנה.

לאחר שבנה הודיע לה כי הוא מעוניין שתגיע לאירוע, החליטה קיטרל להפוך אותו לכיפי. היא התלבשה בבגדי עבודה גבריים וציירה זקן ושפם על פניה.

"לא עשיתי את זה בשביל למשוך תשומת לב או לייצר סיפור, עשיתי את זה כי ידעתי שזה יצחיק את לוקאס", היא מספרת. בבית הספר ציינו כי כבר קרה בעבר שאימהות הגיעו לאירוע המיועד לאבות אך מעולם לא קרה שאמא החליטה להגיע בתור אבא.

הפוסט המרגש בפייסבוק זכה לעשרות אלפי לייקים ולמעלה מ-17 אלף שיתופים בתוך מספר ימים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר