נעצרו חשודים בפרשת נפילת הפורץ מהדירה

לפני כשבועיים התקבל דיווח על אדם שנפל מבניין בתל אביב • מנעולן שהגיע אל המקום סיפר למשטרה על התנהגות מוזרה של מזמין הפריצה

מירי רגב. בקרוב במשרד החינוך?, צילום: אורן בן חקון

לפני כשבועיים התקבל דיווח על אדם שנפל מבניין מגורים בתל אביב. כוחות משטרה שהגיעו למקום איתרו מנעולן שסיפר להם כי הוזמן למקום לפרוץ את דלת אחת הדירות בבניין. לאחר שפרץ את הדלת, נכנס אותו בחור והחל לאסוף ממנה קלסרים ומחשבים ניידים. התנהגותו של הבחור עוררה חשד אצל המנעולן והאחרון נעל אותו בדירה והזעיק ניידת משטרה למקום.

במקביל, החל המנעולן לקבל שיחות טלפון מבחור נוסף, אשר ביקש ממנו לפתוח את דלת הדירה ולשחרר ממנה את חברו. הבחור שהתפרץ לדירה ניסה להימלט ממנה ושלשל ווילון דרך החלון, אך נפל ממנו אל מותו.

עם קבלת האירוע נפתחה חקירה על מנת לחקור את התפרצותו של החשוד לדירה, תוך שימוש במנעולן שיפרוץ עבורו את הדלת. חוקרי המשטרה איתרו את זהותו של חשוד נוסף, אשר הסתבר כי הוא שהתקשר והזמין את שירותיו של המנעולן והוא שהתקשר למנעולן שעה שחברו היה נעול בדירה. החשוד זומן לחקירה בתחנת המשטרה.

אתמול (רביעי) הגיע החשוד לתחנת המשטרה, ביחד עם חשוד נוסף והשניים חשודים במעורבות בהתפרצות לדירה בת"א. השניים נחקרו ולאחר חקירתם נעצרו והם יובאו היום לדיון בהארכת מעצרם בבימ"ש השלום בת"א.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר