"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלחה תמונות עירום לבן 17 – כדי לנקום באקס

אמריקנית בת 46 נאשמת בהפצת חומר תועבה לקטין • "היא פעלה ממקום רגשי, היא לא חשבה מה על מה שהיא עושה" • גם בני המשפחה "זכו" לקבל סרטונים בה היא ובן הזוג לשעבר נראים מקיימים יחסי מין

,עודכן
ביקשה לנקום באקס. שרלוט אליין קליסרס // תמונה: פייסבוק

לקחה את הפרידה קשה: שרלוט אליין קליסרס, אמריקנית בת 46, מואשמת בהתערטלות וחשיפה בפני קטין, אחרי שביקשה לנקום בבן זוגה לשעבר. קליסרס, ממדינת אייווה שבארה"ב, נעצרה ומוחזקת בכלא המחוזי של מחוז פולק מאז יום שלישי האחרון, אחריששלחה תמונות עירום שלה לקטין בן 17, שהוא במקרה גם בנה של בן זוגה לשעבר.

"הכל התחיל ממריבה בין בני זוג" // צילום: פייסבוק

דובר משטרת דה-מואן, שעצרה את האישה, סיפר: "בעיקרון, הכל התחיל מריב בין בני זוג. הם נפרדו אך המשיכו להתקוטט והשניים החליפו ביניהם דברים קשים מאוד". בהמשך, מצאה קליסרס דרך חריגה לנקום בחבר לשעבר, ושלחה תמונות עירום וסרטונים בהם היא נראית מקיימת יחסי מין עם האב לבנו הקטין ולבני משפחה נוספים של בן זוגה לשעבר דרך אפליקציית מסנג'ר של פייסבוק.

בן הזוג, ששמו לא נחשף, האשים אותה בשליחת חומר תועבה לחבריו ולבני משפחתו. היא טוענת שהיא ידעה שהוא יעשה דבר דומה, ולכן החליטה להקדים אותו. "אנחנו בעיקר מודאגים ממצבו של הקטין, שנראה שהוא מוטרד מאוד מהתמונות שנשלחו אליו", נמסר מהמשטרה, "אלו לא תמונות שמישהו מצפה לראות, ובעיקר לא רוצה לראות".

הודתה בעבירות המיוחסות לה // צילום: Polk County Jail

קליסרס הודתה בעבירות המיוחסות לה: "זה די ברור שהיא לא חשבה על מה שהיא עושה", אמר דובר המשטרה להגנתה, "זה נעשה ממקום מאוד רגשי ומתוך כעס". פרקליטה של הנאשמת מצדו מסר כי מרשתו "הייתה קרבן לניצול מצדו של המתלונן, וזהו עבורו רק עוד דרך להתנקם בה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר