הפועל חולון: קאליף וואייט גמר את העונה

הכוכב של הסגולים קרע את רצועת הברך ולא ישוב לשחק העונה • דגן יבזורי סובל מקרע במיניסקוס וייתכן שגם הוא סיים את העונה

צילום: לירון מולדובן // וואייט. לא ישחק בשבוע הבא נגד ירושלים בגביע

מכה קשה להפועל חולון. קאליף וואייט גמר את העונה, ודגן יבזורי ייעדר מספר שבועות במקרה הטוב ובמקרה הרע גם הוא גמר את העונה. שתי הפציעות התרחשו אתמול בניצחון על מכבי ראשל"צ שהעלה את הסגולים זמנית למקום הראשון בטבלה כשבשבוע הבא מצפה להם משחק מול הפועל ירושלים בחצי גמר גביע המדינה.

בבדיקת MRI שעברו הבוקר שני הגאדים של הקבוצה קאליף וואייט ודגן יבזורי, בבית החולים אסף הרופא התגלו הממצאים הבאים:

ד"ר דרור לינדנר וד"ר משה דהן שפיענחו את הבדיקות קבעו שקאליף וויאט קרע את רצועת הברך ACL וכמו כן סובל גם מקרע במיניסקוס וסיים את העונה. דגן יבזורי סובל מקרע במיניסקוס ויעבור מחר ניתוח אורטוסקופיה ויעדר במקרה הטוב בין שלושה לארבעה שבועות במידה ויוצא המיניסקוס. אם יזדקקו לתפירת המיניסקוס יסיים השחקן את העונה.

וואייט שהגיע לחולון העונה אחרי שנתיים בהפועל אילת היה השחקן המרכזי בהצלחה החולונית הגדולה. הוא מוביל את הליגה בנקודות עם 18.8 וגם מוסר 4.1 אסיסטים. יבזורי הצטרף לקבוצה בחודש שעבר אחרי עונה וחצי במכבי ת"א והספיק לשחק חמישה משחקים אך לא רשם תרומה משמעותית עד כה.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר