"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

NFL: אטלנטה וניו אינגלנד ייפגשו בסופרבול 51

הפאלקונס דרסו את גרין ביי פאקרס 21:44 בגמר ה-NFC וחזרו למעמד השיא אחרי 18 שנים • הפטריוטס ניצחו בקלות את פיטסבורג סטילרס 17:36, בזכות משחק נהדר של טום בריידי

,עודכן
רוג'רס מגריין ביי נבלם. אטלנטה היתה קשוחה מדי עבור הפאקרס // צילום: אי.פי.אי // רוג'רס מגריין ביי נבלם. אטלנטה היתה קשוחה מדי עבור הפאקרס

סופרבול 2017, שייערך בפעם ה-51, ב-6 בפברואר, באצטדיון אנרג'י ביוסטון, יפגיש את אטלנטה פאלקונס עם ניו אינגלנד פטריוטס.

גמר NFC: אטלנטה - גרין ביי 21:44.הגמר האזורי שאמור היה להיות מאוזן, התקיים, כך נדמה, במעמד צד אחד. הפאלקונס השתלטו על המשחק מהר מאוד ובנו לעצמם יתרון בלתי מחיק, כשהם מצליחים להשאיר את התקפת היריבה על הספסל, יחד עם הקוורטרבק ארון רוג'רס, לאורך זמן.

שחקני הפאקרס נראו לא מרוכזים, מול התקפותיה של שאטלנטה האגרסיבית, החושבת והנחושה. מהר מאוד הבינו הפאלקונס שעליהם פשוט להמשיך עם הרגל הגז, ונעצרו רק כשלוח התוצאות הבהב והדהד את התוצאה 0:31 לטובתם, בתחילת המחצית השניה. כל שנותר משלב זה היה להעביר את הגארבג' טיים, וגם כניסתו המאוחרת של רוג'רס לעניינים לא היתה יכולה לשנות דבר, אולי חוץ מלהציל במעט את כבוד הפאקרס. לפאלקונס זו תהיה חזרה להופעה בסופרבול אחרי היעדרות של 18 שנה. מאט ריאן, שמסר לארבעה טאצ'דאונים וחוליו ג'ונס שתפס שני כדורים לשני טאצ'דאונים, הצטיינו בצד המנצח.

גמר AFC: ניו אינגלנד - פיסטבורג 17:36.מי שיחכו לפאלקונס בסופרבול ה-51, הם הפטריוטס, שנחשבים לקבוצה הטובה בליגה. גם הם נהנו מגמר אזורי לא צמוד במיוחד, כשטום בריידי מוביל אותם עם 384 יארד לשלושה טאצ'דאונים. בירידה למחצית הסטילרס עוד האמינו שאפשר לבצע מהפך, כשפיגרו 17:9 בלבד, אך במחצית השניה, יחד עם היתרון הביתי, ניו אינגלנד הפגינה עליונות בולטת, וההפרש רק הלך וטיפס עד להכרעה.

עבור בריידי ומאמן הפטריוטס, בילי בליצ'יק, יהיה זה הסופרבול השביעי, ואם ינצחו גם אותו, יענדו כל אחד טבעת אליפות חמישית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר