"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיניקס הפתיעה את הספרס, הקליפרס ניצחו בדרבי

שחקניו של ארל ווטסון חזרו לנצח כשגברו על סן אנטוניו החזקה • דווין בוקר הצטיין עם 39 נקודות • הקליפרס טיילו מול הלייקרס

,עודכן
בוקר. הפציץ 39 נקודות בניצחון על הספרס // בוקר. הפציץ 39 נקודות בניצחון על הספרס

חמישה משחקים התקיימו הלילה בליגת האן.בי.איי כאשר את ההפתעה הגדולה סיפקה פיניקס שניצחה את סן אנטוניו. הלוס אנג'לס קליפרס ניצחה את הלייקרס בדרבי של לוס אנג'לס. וושינגטון גברה על פילדלפיה.

פיניקס-סן אנטוניו 105:108

הסאנס הפתיעו הלילה את החבורה של גרג פופוביץ' כשחזרו לנצח לאחר שלושה הפסדים רצופים. המשחק היה צמוד לכל אורכו כאשר הספרס הוליכו בתום המחצית הראשונה 51:58, אך בהמשך פיניקס החלה לנגוס אט אט ביתרון של סן אנטוניו והורידה את ההפרש לשלוש בלבד בתחילת הרבע. בהמשך הסאנס השתלטו על המשחק ביצעו ריצת 1-14 ברבע הרביעי שהפכה את התוצאה לטובתה. הספרס עוד הצליחו לעלות ליתרון 1:50 לסיום אך פיניקס הראתה אופי ובעזרת משחק נהדר של דווין בוקר שקלע 39 נקודות רשמה ניצחון חשוב. אריק בלדסו הוסיף 17 נקודות למנצחת, קוואי לאונרד הוליך את סן אנטוניו עם 38 נקודות.

ל.א. קליפרס-ל.א. לייקרס 97:113

הדרבי של לוס אנג'לס הוא תמיד משחק מיוחד. אם לאורך השנים הלייקרס היו אלו ששלטו בעיר, כעת המגמה התהפכה כאשר הקליפרס הם אלו שמראים עליונות. קבוצתו של דוק ריברס פתחה את המשחק חזק עם בריחה ברבע השני ליתרון 39:58, מה שלמעשה קבע את הלך הרוחות של המשחק כולו, כאשר הלייקרס הצליחו רק לצמק מעט את ההפרש אך רשמו הפסד כואב. דיאנדרה ג'ורדן היה הקלע המוביל אצל המארחת עם 24 נקודות ו-21 ריבאונדים שהוביל את קבוצתו לניצחון שישי ברציפות. כריס פול הוסיף 20 נקודות ו-13 אסיסטים. ג'ורדן קלארקסון קלע 21 למפסידה.

יתר המשחקים:שיקגו-ניו אורלינס 99:107, וושינגטון-פילדלפיה 93:109, יוטה-אורלנדו 107:114

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר