"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הודה ברצח של 81 נשים

השוטר לשעבר, מיכאל פופקוב מרצה מאסר עולם על רצח 22 נשים • לאחר שנחקר בועדה מיוחדת הודה בעוד מקרי רצח • פופקוב: "עשיתי זאת כדי לטהר את הרחובות מנערות ליווי"

,עודכן
מיכאל פופקוב, שוטר לשעבר המואשם ברצח של 81 נשים // צילום: מתוך טוויטר // מיכאל פופקוב, שוטר לשעבר המואשם ברצח של 81 נשים // צילום: מתוך טוויטר

שוטר לשעבר, מיכאל פופקוב, המרצה מאסר עולם על רצח 22 נשים זעזע את ועדת החקירה הרוסית (המקבילה ל-FBI) כאשר הודה ברצח של עוד 59 נשים. מקרי הרצח התרחשו בין 1994-2000. כרגע פופקוב צפוי להיות מואשם ב-47 סעיפי רצח ובקרוב יתווספו עוד 12 לאחר השלמת החקירה במקרים הללו.

"בכדי להבהיר את המספרים, פופקוב הודה בעוד 59 מקרי רצח, לא כולל 22 הרציחות שעליהן הוא כבר נשפט. הרציחות הללו הן תיקים שכבר נסגרו", אמרה דוברת הוועדה.

בתקשורת הרוסית כונה השוטר "אדם זאב". זאת משום שהוא נהג לבצע את הזוועות במדי שוטר. פופקוב נהג לפתות נשים שתויות לניידת המשטרה שבה נהג, והציע להן טרמפ הביתה. הוא אנס את הקורבנות ואז דקר אותן למוות. את גופות הקורבנות הוא השליך ליערות של סיביר.משטרת רוסיה לא נהגה לבצע בדיקות די.אן. איי במשך שנים, דבר שגרם לעיכובים בחקירות רצח. לאחר שביצעה בדיקות אילו נעצר פופקוב בשנת 2012 ואמר לשוטרים שעצרו אותו כי הוא עשה את הדברים כדי "לטהר את הרחובות מנערות ליווי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר