"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שמיר שורף את המסלול

ברק שמיר השתתף בשלוש תצוגות אופנה בשבוע האופנה של לונדון • בירן ותדהר מופיעים יחד

,עודכן
ווסטווד ושמיר // ווסטווד ושמיר

בזמן שגל גדות צעדה על השטיח האדום בגלובוס הזהב, בצד השני של הגלובוס הדוגמן הישראלי המצליחברק שמירהשתתף בשלוש תצוגות אופנה בשבוע האופנה של לונדון, אחת מהן של המעצבתויויאן ווסטווד, שעבורה הוא מדגמן בפעם השנייה. דה נקסט סטופ: מילאנו ופאריס.

שרף פותחת פסטיבל.יובל שרףטסה בשבת האחרונה

לניו יורק עם הבמאיתדורית חכים קרמר. הסיבה: הסרט "ירח בבית 12" פותח את פסטיבל הקולנוע היהודי בניו יורק, שייפתח היום. זה אמנם לא גלובוס הזהב, אבל גם זה משהו.

סוף טוב. שחר טבוךאמנם לא עבר אמש את מבחן המסך ב"הכוכב הבא", למרות שריגש את השופטים והצופים בביצוע לשיר מקורי שכתב בעקבות בגידה של בן זוגו, אך המדור כאן כדי לעדכן שלסיפור יש סוף טוב. לאחרונה התבשר טבוך שהתקבל ללהקה צבאית, בדיוק כמונדב גדג', זוכה העונה השנייה של התוכנית.

יחד גם על הבמה.אחרי שהתאהבו על סט הצילומים,לי בירןואליאנה תדהרממשיכים לעבוד יחד על מופע נוסף של ״לוקחים את הזמן״. גם במופע החדש תשתתףרוני דלומי, שהפעם עשויה להרגיש קצת כמו צלע שלישית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר