"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא נוותר על שחקנים ונישאר עם סגל דליל"

במכבי חיפה ידונו באפשרות של שחרור שחקנים בינואר • על ה-0:2 על הפועל: "חשוב לנצח ולא משנה איך" • בקבוצה ממתינים להחלטת רד בול לייפציג בנוגע לעומר דמארי

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני חיפה חוגגים אתמול

אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון, הרבה לחץ השתחרר אמש במכבי חיפה אחרי ה-0:2 על הפועל ת"א. לראייה, החגיגות הארוכות של השחקנים בסיום המשחק עם הקהל, שנשאר ביציעים. "היו לנו המון הזדמנויות לסיים את המשחק הזה לפני הפנדל" אמרו במועדון, "במשחקים הבאים צריך לנצל אותם ולא להגיע לדקה ה-88. במשחקים קודמים זה היה בעוכרינו, אבל הפעם היה חשוב לנצח ולא משנה איך".

לאור הפציעות של מספר שחקנים, בחיפה יישבו בקרוב כדי לדון על האופציה לשחרור שחקנים בחודש ינואר. שמות כמו עטאא ג'אבר ופיראס מוגרבי, שמעוניינים לקבל יותר דקות משחק, פתחו בהרכב מול הפועל ת"א והצוות המקצועי היה מרוצה מיכולתם. "לא נוותר על שחקנים ונישאר עם סגל דליל", אמרו במערכת. אגב, חלוץ מכבי חיפה ניקיטה רוקאביצה הכחיש אמש מכל וכל שאמר בסיום המשחק לעמרי אלטמן מהפועל ת"א שלא היתה עליו עבירה. "הוא אמר חד משמעית שהיה פנדל וכולם ראו זאת בבירור", סיפרו בחיפה.

בכרמל חושבים גם על חיזוק ויצרפו לפחות שני שחקנים בינואר. המשא ומתן עם הבלם האיסלנדי הולמר איולפסון תקוע בשלב זה עקב פערים כספיים בין מכבי חיפה לרוזנבורג והשחקן. בגזרת החלוץ עומר דמארי, השחקן מבין כי כדי שהעסקה תצא לפועל והוא יחתום במועדון, עליו לעשות וויתורים משמעותיים בשכרו.

בשיחות עם נשיא המועדון יעקב שחר הבהיר דמארי כי יקצץ בשכרו שעומד על כמיליון יורו נטו לעונה. כעת ממתינים בחיפה להחלטות של רד בול לייפציג, שכרגע לא קיבלה החלטה אם לשחררו בחינם או להשתתף בשכרו של החלוץ הישראלי. כרגע, בחיפה מכוונים למתווה של עסקה בה דמארי יגיע בהשאלה עד לסיום העונה עם אופצייה להמשך ההתקשרות בסיומה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר