"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ישראל מחוץ לאוסקר

הנציג הישראלי לאוסקר בקטגורית הסרט הזר "סופת חול" רשמית מחוץ למירוץ • הכרזת המועמדים הסופיים תתקיים ב-24 ינואר

,עודכן
ארכיון אוסקר // ארכיון אוסקר

האקדמיה האמריקאית לקולנוע פירסמה את רשימת המועמדים המקוצרת של תשעת הסרטים שיתמודדו מתמודדים על מועמדות בקטגורית הסרט הזר. הסרט הישראלי "סופת חול" נמצא מחוץ לרשימה. סרטה של הבמאית עילית זקצר, שזכה בספטמבר בפרס אופיר ובכך הפך לנציג הרשמי של ישראל לטקס האוסקר הקרוב. הסרט הופץ באחרונה באמריקה בשירות התוכן לצפייה בסטרימינג של נטפליקס.

יום קטלני בכבישים: שתי נשים נהרגו בתאונות דרכים

יוזמה בכנסת: ישראלים שחיים בחו"ל יוכלו להצביע בבחירות לכנסת

מה שפשוט עבור ינון מגל - מסובך עבור סלומינסקי

איש מסרבני הציות בעמונה אינו יכול להיות אחראי למעשיהם של צעירים בעייתיים

האקדמיה מסרה כי 85 סרטים הוגשו השנה וכי הקטגוריה מציינת 60 שנים מאז הוכנסה רשמית לטקס. התשעה שעברו לשלב הסופי הם נציגיהן של אוסטרליה, קנדה, דנמרק, נורווגיה, רוסיה, שוודיה, שווייץ, גרמניה עם "טוני ארדמן" שהיה הזוכה הגדולה בטקס פרסי הקולנוע האירופאי בשבוע שעבר ואיראן עם "הסוכן" של הבמאי אסגר פראהדי שזכה באוסקר באותה הקטגוריה לפני חמש שנים עם "פרידה", אז היה מועמד מול "הערת שוליים" של יוסף סידר הישראלי.

הכרזת המועמדים הסופיים בטקס האוסקר ה-89 תתקיים ב-24 בינואר. הטקס ייערך ב-26 בפברואר בלוס אנג'לס וינחה אותו מנחה הלייט נייט ג'ימי קימל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר