"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מכבי ת"א: על החודש הרע של המועדון
התקופה הנוכחית הביאה עימו משבר עמוק מאוד במכבי ת"א עם 3 הפסדים בחמישה משחקים, שחשפו שוב חדר הלבשה לא בריא • רמי הדר על הכוונת והסבלנות כלפיו אוזלת, אך במועדון רותחים גם על השחקנים: "כל אחד דואג רק לעצמו" • ביום ה': מבחן חשוב לצהובים נגד הכוכב האדום
צילום: אלן שיבר // הדר ו-ווימס. חודש רע של הצהובים

מכבי ת"א: על החודש הרע של המועדון

התקופה הנוכחית הביאה עימו משבר עמוק מאוד במכבי ת"א עם 3 הפסדים בחמישה משחקים, שחשפו שוב חדר הלבשה לא בריא • רמי הדר על הכוונת והסבלנות כלפיו אוזלת, אך במועדון רותחים גם על השחקנים: "כל אחד דואג רק לעצמו" • ביום ה': מבחן חשוב לצהובים נגד הכוכב האדום

,עודכן

1. דצמבר השחור. החודש הזה לא מאיר פנים למכבי ת"א וזה בלשון המעטה. 5 משחקים היו לצהובים החודש ביורוליג ובליגה. המאזן: 3 הפסדים ו־2 ניצחונות דחוקים, שעם החלטות שיפוט שונות היו יכולים להיגמר גם הם בהפסדים. ממוצע הספיגה של הקבוצה במשחקים האלה עומד על 87.5 נקודות. כל השיפור ההגנתי שהיה לפני כן קרס, והקבוצה חוזרת להציג הגנה מחוררת.

זהו החודש שבו היא נכנסה למשבר הגדול שלה. משבר עמוק מאוד, שכן הוא לא רק מקצועי, אלא נשען על יסודות רעועים של חדר הלבשה לא בריא. אין כבר ספק שהתוכנית לבנות סגל ארוך ועמוק נכשלה ויצרה הרבה מטענים בחדר הלבשה לא מרוצה.

2. רמי הדר על הכוונת אבל לא רק הוא. במכבי רותחים על השחקנים. התחושה במועדון היא ש"כל אחד דואג רק לעצמו", ושכל מה שמעניין את השחקנים זה דקות המשחק שלהם. אצל הצהובים לא מוכנים לעבור לסדר היום על הגישה האפטית של השחקנים וחוסר האכפתיות שלהם. יש מחשבות על נקיטת אמצעים כלפי השחקנים, אבל הן נשארות בשלב זה בגדר תוכניות מגירה.

ההידרדרות במעמדו של רמי הדר גדולה. ובמילים אחרות אפשר לומר שהוא סולל לעצמו את הדרך החוצה. למעשה, הדבר היחיד שעוד מחזיק אותו בתפקיד זו העובדה שהוא כבר המאמן השני העונה, אבל גם לזה יהיה גבול. זה שהוא מקבל את ההזדמנות להוביל את הקבוצה במשחק מול הכוכב האדום בבלגרד מחר לא אומר דבר. הקרדיט שלו נגמר ועל אף ה"פאדיחה" הצפויה בהבאת מאמן שלישי העונה לא יהיה מנוס מהצעד, אלא אם כן יבוא שינוי משמעותי בטווח הקצר מאוד.

למכבי צפויים אחרי בלגרד משחק גביע שוב נגד גלבוע/גליל ביום ראשון, משחק מול צסק"א מוסקבה בת"א ביום רביעי ויומיים לאחר מכן דרושאפקה בחוץ. במועדון עדיין לא קיבלו החלטות, אבל כולם נחושים שם כדי למנוע מכדור השלג להתגלגל. רמי הדר מודע למתרחש והגיב כך על השאלה לגבי מעמדו המתערער: "ממה שלא תלוי בי אני אף פעם לא חושש".

3. מתוך הבנה שהפסד כזה לגלבוע/גליל שלשום לא בא בחשבון, כולם במכבי התנדבו אחריו לקבל אחריות. הקפטן גיא פניני אמר ש"האחריות כולה על השחקנים". המאמן רמי הדר קבע: "כל האחריות עלי" וחזר על כך כמה פעמים בווריאציות שונות. המאמן הצהוב שבדרך כלל מקמץ במילים ושומר על פאסון, נראה נסער אחרי המשחק ושם הכל על כתפיו: "למי שיש טענות שיבוא אלי. אם לא עשיתי את העבודה כמו שצריך אז שילמתי על זה בהפסד. מן הסתם כנראה היתה שאננות, אבל זה לא משנה. אנחנו מכבי ת"א וצריכים לנצח את המשחקים האלה, נקודה סוף".

עוד הוסיף הדר: "כל דבר אחר שנגיד זה קשקוש. אני הייתי צריך להביא את הניצחון הזה ולא הבאתי אותו. אני צריך לקבל את האחריות ולא אפיל אותה על אף אחד אחר. אני צריך לבדוק את עצמי ורק את עצמי"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו