"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכבי תאג"ד התייצבו וסגרו עונה בסטייל

בן לולו, רותם ופולצ'ק, הכוכבים של הסדרה ששיגעה את המדינה בחודשיים האחרונים, הגיעו לאירוע סיום העונה בסינמה סיטי

,עודכן
משמאל לימין: רעות אלוש, תומר קפון, דניאל גל ומעריץ אדוק של הסדרה שי שטרן // צילום: רפי דלויה // משמאל לימין: רעות אלוש, תומר קפון, דניאל גל ומעריץ אדוק של הסדרה שי שטרן // צילום: רפי דלויה

נפרדים, אבל זמנית: אמש התקיים בסינמה סיטי בגלילות אירוע סיום העונה הראשונה והמוצלחת של הסדרה "תאג"ד", שעלתה לשידור לפני כחודשיים בYES, ושברה את כל שיאי הצפייה ב-V.O.D, כ-8 מיליון צפיות, ויצרה באזז מטורף. נראה שכולם מדברים רק על דניאל, רותם, פולצ'ק ובן לולו. הסדרה כבר חודשה לעונה שנייה. אנחנו מחכים.

משמאל לימין: אביב פנקס, אינה בקלמן, רעות אלוש, שירה נאור, דניאל גל // צילום: רפי דלויה

באירוע נכחו כוכבי הסדרה, ביניהם: תומר קפון שהגיע בליווי בת הזוג אורטל בן שושן (שחקנית "השוטר הטוב"), דניאל גל, שירה נאור, אור אדרי, אינה בקלמן, עדי חבשוש, רעות אלוש, אביב פנקס, קובי פרג', מיקי לאון, דקלה זקס, אלישע בנאי, סופי צדקה, גיא אריאלי, נועה רבן שהגיעה עם בן הזוג, אורן פפיסמדוב, יניב ז'נבה, גיל כהן ועוד.

בסיום ההקרנה כוכבי הסדרה עלו לבמה והתקיים פאנל במסגרתו השחקנים נשאלו שאלות וענו לקהל, ביניהם, השחקנים אור אדרי ודניאל גל שהפריכו את השמועה שיש ביניהם רומן. שירה נאור, שמדובבת את דמותה של דורה כבר 11 שנים, נשאלה איך היא מרגישה עם המעבר מעולם הילדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר