"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא זוכר קבוצה שלקחה אליפות בשליש הליגה"

הפועל ב"ש דרסה הערב את אשדוד בדרך לניצחון שמיני ברציפות כאשר ברק בכר לא ממהר להצהיר הצהרות • רוני אוואט סיפר על היכולת של האלופה: "ב"ש גדולה על כל אירופה"

,עודכן
ברק בכר. לא ממהר להצהיר הצהרות // ברק בכר. לא ממהר להצהיר הצהרות

הפועל באר שבע המשיכה הערב ביכולת המצוינת שלה עם ניצחון שמיני בליגת העל לאחר שהצליחה לגבור על מ.ס. אשדוד בתוצאה 0:5. מאמן האלופה, ברק בכר התייחס ליריבה מהתחתית כשסיפר: "אשדוד קבוצה מצויינת ומסוכנת, באנו בגישה נכונה וזה מה שעשינו היום" והוסיף: "לחצנו דחפו עם הרבה שחקנים ושמח שעשינו את זה. שום משחק לא קל ולא מובן מאליו ושמח על התוצאות. על המשך הדרך סיפר: "לא זוכר קבוצה שלקחה אליפות בשליש ליגה מתרכזים במשחק הבא וזה מה שחשוב".

רוני אוואט, מאמנה של אשדוד התייחס ליריבה שדורסת את הליגה, "ב"ש גדולה על כולם כולל באירופה. מנסה לחפש את החולשות של ב"ש ולא ממש מוצא, הם ברמה של שלמות בטח ביחס לליגה שלנו. על שיטת המשחק של קבוצתו שנמצאת במקום ה-11, נקודה אחת בלבד מהקו האדום: "לא מצטער על המערך שעליתי איתו, ב"ש קבוצה איכותית מאוד. מסתכלים קדימה ועל הליגה שלנו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר