"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: און רפאלי יוביל קמפיין אופנה לצד אחותו

פרסום ראשון: רפאלי ג'וניור, חייל בשירות סדיר, במו"מ מתקדם להוביל את הקמפיין של "הודיס" לצד אחותו הגדולה • בימים אלו מצטלם לסרט ראשון

,עודכן
און ובר רפאלי // צילום: קוקו

ממשיך לפרוח: און רפאלי נמצא במו"מ מתקדם להוביל את קמפיין מותג ההלבשה ״הודיס״ לצידה של אחותו הגדולה בר רפאלי - כך נודע ל״ישראל היום״. עבור רפאלי ג׳וניור, חייל בשירות סדיר, מדובר בקמפיין ראשון מסוגו.

בשנה האחרונה רפאלי הספיק להצטלם לסדרה חדשה ובימים אלה הוא מצטלם לסרט ראשון. זו לא הפעם הראשונה שבמשפחת רפאלי מצטלמים יחד. בעבר הצטלמה כל המשפחה לקמפיין המותג ועוד קודם הצטלמו דור ובר עבור המותג ״קרולינה למקה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר