עשרה ימים לאחר ביקורו של סולן קולדפליי כריס מרטין בארץ, מתגלים פרטים ראשונים על ההופעות המתוכננות של הלהקה בישראל.
ל"ישראל היום" נודע כי אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, התכנון הוא להביא את הלהקה להופעות במצדה בחודש אוקטובר בשנה הבאה, בסמוך ל"פסטיבל התמר" המסורתי. על פי גורם המעורב בפרטים, מדובר בלפחות שתי הופעות עם אופציה להופעה נוספת. החוזה טרם נחתם, אולם בין המפיקים בארץ לבין ההפקה בחו"ל הועברו כבר דרישות ההפקה והמפרטים הטכניים הדרושים כדי לאפשר את קיום ההופעה באתר ההיסטורי. במקביל, בהפקה בודקים גם אם כדאי להביא את הבמה של הלהקה מחו"ל, או להקים את הבמה על ידי חברה מקומית - ההחלטה בעניין הזה תתקבל בהתאם ליכולות ההפקה בארץ וכמובן העלויות.
כזכור, מרטין הגיע לארץ לפני עשרה ימים לביקור פתע, שבמהלכו גם ביצע סיור לוקיישן באתר. בשלב הראשוני למגעים דובר על קיום המופע ביריחו, אך הגורמים הבינו את הקושי הכרוך בקיום המופע שם והנושא ירד מהפרק.
כידוע, הלהקה הבריטית נחשבת לאחת מהלהקות המצליחות בעולם. היא החלה לפעול בסוף שנות ה־90, ומאז הם מכרו עשרות מיליוני אלבומים והופיעו על הבמות החשובות בעולם. ישראלים רבים טסו כדי לראות את הלהקה מעבר לים. עכשיו, נראה כי הסיכויים שההופעה של ארבעת המופלאים תתקיים - גבוהים מתמיד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו