"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האם 2016 תשבור שיא?

הכנסות בתי הקולנוע בארה"ב חצו את קו ה־10 מיליארד דולר בסוף השבוע • הסרטים הרווחיים של השנה: "מוצאים את דורי" ו"קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים"

,עודכן
"קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים": הכנסות של 408 מיליון דולר // "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים": הכנסות של 408 מיליון דולר

חודש לפני ש־2016 מסתיימת, ההכנסות מכרטיסים בקופות הקולנוע בארה"ב חצו את קו ה־10 מיליארד דולר בזמן שיא.

התאחדות בעלי בתי הקולנוע בארה"ב הכריזה רשמית כי ביום שישי האחרון (25 בנובמבר) הגיעו הרווחים השנתיים ממכירות כרטיסים לסך של 10 מיליארד דולר. בכך נשבר ב־11 ימים השיא הקודם משנת 2013, אז הגיעו הרווחים ל־10 מיליארד דולר ב־7 בדצמבר.

שני הסרטים הרווחיים ביותר השנה עד כה הם "מוצאים את דורי" של ענקית האנימציה פיקסאר, עם הכנסות של 486 מיליון דולר, ו"קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים" מבית מארוול, עם הכנסות של 408 מיליון דולר - שניהם בבעלות דיסני (כמו גם סרטי לוקאס). בסוף השבוע האחרון השיקו אולפני האנימציה של דיסני את הנסיכה הפולינזית "מואנה", והסרט הכניס קצת יותר מ־80 מיליון דולר בסוף השבוע של חג ההודיה. כך שגם סרט זה עתיד להוסיף רווחים לסך המצטבר של 2016. "מואנה" יעלה בבתי הקולנוע בארץ ביום חמישי הבא.

"מוצאים את דורי": הכנסות של 486 מיליון דולר

סרט אנימציה אחר ששמו "לשיר", על אודות חיות מזמרות המרימות מופע מוסיקלי עם מיטב להיטי הפופ בני זמננו, צפוי גם הוא להניב הכנסה נאה בקופות כשיעלה בסוף דצמבר, ולסלול את הדרך לשיא הכנסות של כל הזמנים.

אגב, ההכנסות הכוללות ב־2013 הגיעו בסופו של דבר ל־10 מיליארד ו־923 מיליון דולר, הודות ללהיטים שחצו את קו ה־400 מיליון דולר בהכנסות בארה"ב, כמו "משחקי הרעב: התלקחות" ושני סרטי דיסני "איירון מן 3" ו"לשבור את הקרח".

השנה המכניסה ביותר עד כה בקופות בארה"ב היתה 2015, שהסתיימה עם הכנסות של 11 מיליארד ו־128 מיליון דולר, מתוכם 652 מיליון דולר שהוכנסו בשבועיים האחרונים של דצמבר הודות ל"מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר" (שהספיק מאז להפוך לסרט השלישי הרווחי בהיסטוריה עם הכנסות של 2 מיליארד ו־68 מיליון דולר).

גם 2016 יכולה להסתיים עם תנופה שתגיע מהסאגה האימתנית שיצר ג'ורג' לוקאס, שכן בעוד שבועיים וחצי יעלה לאקרנים סרט הספין־אוף הראשון "רוג אחד: סיפור מלחמת הכוכבים", שצפוי להיות הצלחה בקופות סביב עונת חג המולד. ההערכות בתעשייה מדברות על כך שהסרט - שבו מככבים פליסיטי ג'ונס ("התיאוריה של הכל") ודייגו לונה ("ואת אמא שלך גם") - יכניס בסוף השבוע הראשון לצאתו כ־130 מיליון דולר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר