"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תרגיל בחיבור

הפועל ת"א (77:86 בנהריה) ומכבי ראשל"צ (77:84 באשדוד) גילו יציבות והשיגו ניצחון ליגה שני ברציפות

,עודכן
טאקר חוגג ניצחון שני ברציפות // טאקר חוגג ניצחון שני ברציפות

המשכיות באדום. בתחילת העונה שרון אברהמי התלבט בידיו של מי הוא יפקיד את מפתחות הרכז הפתוח בין אדריאן בנקס, עודד ברנדווין ותמיר בלאט. האחרון היה הבחירה הטבעית הערב לאחר שיא קריירה בשבוע שעבר מול גלבוע/גליל. גם בנהריה היום בלאט היה חלק חשוב בניצחון 77:86 של האדומים.

הרכז סידר וריווח את התקפת הפועל מתחילת המשחק כשהוביל ריצת 3:15 עם 32 נק' של הקבוצה ברבע השני. במהלך הרבע השלישי האדומים עלו ליתרון מבטיח של 40:60, אבל משום מה אברהמי החליט באופן תמוה לייבש את בלאט על הספסל, מה שהביא לירידה בהתקפה של הקבוצה. נהריה, מנגד, ניצלה זאת וכבר הצליחה לצמצם עד 76:70, אבל זה היה מאוחר מדי עבור הקבוצה שקטעה רצף של ארבעה ניצחונות בכל המסגרות.

המשחק הערב גם היה מפגש פיקנטי בין שני שחקני פנים ששיחקו כל אחד אצל היריבה - ריצ'ארדל הוואל וינסי גייטס. שניהם היו אפקטיביים, אבל בסופו של דבר היה זה הוואל שהוליך את הפועל עם דאבל־דאבל מרשים של 22 נק' ו־12 ריב'.

אבי ההתקפה. מכבי ראשל"צ מתחילה לגלות יציבות. היא ניצחה היום בפעם השנייה ברציפות ובפעם הראשונה בחוץ, 77:84 באשדוד. בזמן שהאלופה חוזרת לכוון לצמרת, הקבוצה של מאיר טפירו ירדה מהר מהאולימפוס לאחר הניצחון על הפועל ירושלים עם תבוסה בחיפה והפסד ביתי הערב.

הרבע הראשון לא סימן על הבאות. ראשל"צ (ללא שון דוסון הפצוע והזר החדש מאליק וויינס, שנחת רק היום) ספגה 28 נק' אבל אז נכנסה למשחק. ההגנה שלה סגרה רק 48 נק' בשלושת הרבעים הבאים וההתקפה החלה לשטוף. אבי בן שימול המשיך לעמוד בגבורה בתפקיד הרכז היחיד וגם היום שיחק 40 דקות. הוא מסר (11 אס'), קלע (20 נק') ושמר (5 חט'). החברים שנהנו היו ג'אבון מקריי, פטריק ריצ'ארד היעיל (חמש שלשות) וצ'ארלס תומאס במחצית השנייה.

לאחר 40:47 בהפסקה, ראשל"צ לא נבהלה מפתיחה טובה של אשדוד במחצית השנייה ועלתה ל־56:69, משם המארחים כבר לא חזרו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר