"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עדיין בהילוך ראשון

מכבי ראשון לציון המשיכה את פתיחת העונה השלילית עם הפסד 73:61 לוונציה בליגת האלופות • גם אשתקד היא התחילה בצליעה, ובסופו של דבר זכתה באליפות • וגם: עוד הפסד לעירוני נהריה באירופה, בני הרצליה בדרך לשלב הבא במפעל היורופ קאפ

,עודכן
צ'ארלס תומאס

מזכירה נשכחות. מכבי ראשל"צ, האלופה להזכירכם, פתחה בצורה לא טובה את העונה. רק לפני שבועיים היא נחלה הפסד לקרית גת החלשה, ובשבת היתה קרובה למפלה שנייה ברציפות, אבל נחלצה ממבוכה כואבת עם ניצחון 73:75 על גלבוע/גליל. אך אם מסתכלים בדיוק שנה אחורה, על פתיחת העונה הקודמת של הכתומים, שאת סופה כולם זוכרים בזכות אליפות היסטורית, הרי שהיא נראתה פחות או יותר כמו הדרך שעוברת הקבוצה כרגע כשהיא מתקשה להתחבר בתחילת הדרך.

אמש הכתומים פגשו את ונציה בשלב הבתים של ליגת האלופות, וגם במקרה הזה לא יצאו עם יותר מדי מקום לאופטימיות. האיטלקים היו אלו ששלטו בפתיחת המשחק ורצו 0:10 במהלך הרבע השני. שחקניו של אריק שיבק לא התייאשו, ביצעו קאמבק בעיקר בזכות יכולת טובה של צ'ארלס תומאס (16 נקודות) וירדו להפסקה במינוס נקודה בלבד (33:32). הרבע השלישי נשאר באותה מגמה. ונציה ניצחה אותו 22:23 וקבעה 54:56 לקראת 10 הדקות האחרונות. שם, האיטלקים הצליחו לברוח ליתרון בן תשע נקודות (60:69), הרבה בזכות ערב קליעה נהדר לשתיים (56 אחוז), בדרך ל־61:73 בסיום.

בעקבות ההפסד באיטליה, התרחקה מכבי ראשל"צ מצמרת בית ב' בליגת האלופות, ועל פי היכולת הלא טובה שהיא מציגה לא בטוח שתוכל להתקרב לשם בעתיד. יחד עם זאת, העונה עדיין בחיתוליה ומי יודע, אולי היא תסתיים בעוד אליפות.

צניחה חופשית. עירוני נהריה ממשיכה להתדרדר, ואמש היא רשמה הפסד רביעי בארבעה משחקים בליגת האלופות ושמיני מתוך תשעה משחקים בליגה ובאירופה. קבוצתו של אריק אלפסי התארחה אצל מונאקו והמגמה השלילית מפתיחת העונה נמשכה כאשר את הרבע הראשון סיימה עם 13 נקודות בלבד. הסגולים הצליחו להפוך את התוצאה בהמשך ובפתיחת הרבע הרביעי גם הובילו 42:47, אבל אז הגיעה ההתפרקות בדרך להפסד 71:64. למרות צירופו של דרווין קיצ'ן לאחרונה, בנהריה צריכים לעשות חושבים בצורה רצינית לפני שהם מסיימים עם עוד השפלה אירופית וימצאו את עצמם עמוק בתחתית הליגה.

יורופ קאפ.בני הרצליה רשמה אמש ניצחון שלישי ברציפות ביורופ קאפ, המפעל המשני של פיב"א, לאחר שגברה על אקדמיק סופיה 79:84. הקבוצה של מיקי גורקה עלתה למקום הראשון בבית ו' בזכות הפרש סלים ודרכה לשלב הבתים הבא נראית סלולה. סטיבן דניס הצטיין בהרצליה עם 18 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר