"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ישימו את המשקעים בצד?

סמנכ"ל הפועל חיפה ומי שהתמנה לסגנו של יואב כץ, דורון אוסידון נפגשו במטרה לפתור את הסכסוך ביניהם • לאלה בספק לב"ש

,עודכן
כץ. הצליח להשכין שלום בהנהלה שלו? // כץ. הצליח להשכין שלום בהנהלה שלו?

בהפועל חיפה מנסים להחזיר את השקט למועדון. אחרי הסכסוכים בהנהלת הקבוצה בין דורון אוסידון לסמנכ"ל רון פלדהיים, החליט הבעלים יואב כץ לשים סוף (לפחות כרגע) לבלאגן.

אתמול הפגיש כץ את אוסידון ופלדהיים לשיחה בה סוכם כי השניים ישימו את המשקעים בצד. בנוסף, קבע כץ כי אוסידון יהיה מעתה סגנו וינהל עבורו את ענייני המועדון ברוב ימות השנה שהוא נמצא בארה"ב. עם זאת, בקרב אנשי הקבוצה הבהירו: "התארים לאנשים זה נחמד, אבל בסוף יואב מתערב בהכל". אגב, למרות ביקור ארוך של שלושה שבועות, כץ לא חתך את נושא המנכ"ל המושעה אפרים גבאי, שממשיך לשבת בבית ולקבל את שכרו.

בתוך כך, בקבוצה מודאגים מפציעתו של החלוץ מהראן לאלה בשריר הירך האחורי. לאלה חסר למאמן אלי כהן במשחק הליגה האחרון מול מכבי חיפה ונמצא בספק גם למשחק הליגה הבא שיגיע אחרי פגרת הנבחרת, בשבת הבאה מול הפועל ב"ש. "בגילו של מהראן אסור לקחת סיכונים" הסבירו במועדון והוסיפו: "הוא שחקן חשוב מאוד למערכת ולא נסכן אותו, נעדיף לתת לו זמן מנוחה עד שיחזור לעצמו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר