"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סמסונג (חוטפת) מכה שנית

אחרי הנוט 7 - ריקול ענק למכונות הכביסה בעלות פתח עליון • מהחברה נמסר כי ישנה סכנה חמורה לפציעות

,עודכן
ריקול ענק לסמסונג // צילום: רויטרס // ריקול ענק לסמסונג // צילום: רויטרס

אחרי הסמארטפון - גם מכונות כביסה תקולות?אחרי שנאלצה ענקית הטכנולוגיה סמסונג לקרוא לכל לקוחותיה להשיב את מכשיר הנוט 7, פירסמה היום (שישי) החברה הודעה רשמית על ריקול של 2.8 מיליון מכונות כביסה.

הריקול הענק שעליו הכריזה החברה הגיע לאחר שקיבלה כתשע פניות ממשתמשים שנפצעו תוך כדי הפעלת מכונת הכביסה. מדובר במכונות הכביסה בעלות הפתח העליון.

לפי הודעת החברה קיימת סכנה בדגמים המדוברים כי הפתח יתנתק מהמכונה, דבר שעלול להוביל לפציעות. מספר משתמשים התלוננו על פציעות בלסת ובכתף שנגרמו עקב נפילת החלק העליון.

דיווחים נוספים מלקוחות סיפרו על רעידות של המוכנות. מהחברה נמסר כי קיימת סכנה של ההתנתקות של החלק העליון בסחיטה מהירה.

הריקול הענק הזה מגיע לאחר פרשת מכשיר הנוט 7 של החברה, אותם הפסיקה לייצר לפני כחודש לאחר שהתלקחו והתפוצצו בזמן הטענה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר