"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: תקף מינית בת 12 - ותועד

קריית אונו - המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפוש אחר חשוד בביצוע מעשה מגונה בילדה במעלית • רעננה: כתב אישום בגין תקיפה מינית של בת 10 בבריכה העירונית

,עודכן
המשטרה מבקשת את עזרת הציבור במציאת החשוד שבתמונה // צילום: דוברות המשטרה // המשטרה מבקשת את עזרת הציבור במציאת החשוד שבתמונה // צילום: דוברות המשטרה

סריקות אחר חשוד בתקיפה מינית בקריית אונו : המשטרה מחפשת אחר אלמוני החשוד כי ביצע בשבוע שעבר מעשה מגונה בילדה בת 12 במעלית. המשטרה קוראת לציבור לסייע באיתורו.

בתוך כך, כתב אישום הוגש נגד גבר בגין תקיפה מינית של ילדה בת 10 בבריכה העירונית ברעננה. על פי כתב האישום, הילדה נמלטה מגבר שניסה להפשיט אותה במקלחות הבריכה. בעדותה מסרה כי בשלב מסוים הנאשם שכנע אותה להיכנס למקלחת, שם נעל את הדלת, תפס אותה בכוח וניסה להוריד לה את המכנסיים תוך שהיא מתנגדת לו, עד שבעטה במפשעתו וניצלה את ההזדמנות להימלט מהמקום.

שוטרים לכדו את הנאשם, יהודה לביא, תושב רעננה בן ‭ ,36‬ והוא נעצר. בידי המשטרה צילומים מהטלפון שלו, בו נמצאו צילומי ילדות כשהן עושות שפגט ולובשות תחתונים בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר