"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסלפי ועונשו: תמונה שכמעט עלתה להודי בחייו

בחור הודי ניסה לשמור לעצמו מזכרת ממפגש עם נחש פיתון עצום וגילה בדרך הקשה למה חשוב לא לסובב את הגב לחיות בר מסוכנות

,עודכן
הנחש, שניות לפני התקיפה // צילום: רויטרס // הנחש, שניות לפני התקיפה // צילום: רויטרס

גיבור הסרטון שלנו רק רצה תמונה עם נחש פיתון בוגר, אך הדברים לא התגלגלו כפי שקיווה. סרטון שצולם סמוך לאתר נופש בהודו תיעד את רגעי האימה בהם מחליט הזוחל העצום שגם לו נמאס מתופעת הסלפי ותקף בחמת זעם את האדם הקרוב אליו ביותר.

הגבר, תושב כפר הנופש מאונט אבו שבצפון מזרח הודו, הגיע לאחד המלונות בו נמצא נחש פיתון ענק. האיש כנראה לא יכל לעמוד בפיתוי והתייצב לצד הנחש בניסיון להנציח את הרגע בתמונת סלפי עם הזוחל האימתני. לפתע, וללא כל אזהרה, ננשך בכתפו ע"י הנחש.

עובר אורח אקראי הצליח לצלם את הנשיכה הכואבת והעלה אותה לרשת, כנראה על מנת לחנך את הציבור כיצד יש לנהוג בקרבת בעלי חיים מסוכנים ובעיקר - כיצד אסור לנהוג.

באופן מפתיע, ההכשה של נחש החנק הלא ארסי גרמה למצולם האומלל פציעה קלה בלבד והוא הועבר למרפאה קרובה להתאוששות. מומחים טוענים כי המזל עמד לצידו של מצלם הסלפי שכן נחשי פיתון בגודל הזה מסוגלים לחנוק ולבלוע אדם בוגר בקלות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר