"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למען ההולכים על ארבע

"תנו לחיות לחיות" מקימה את המרכז הווטרינרי הגדול בישראל לעיקור ולסירוס של חתולים וכלבים

,עודכן
המרכז החדש באשקלון // הדמיות: Astudio, תכנון: סטודיו 826 // המרכז החדש באשקלון // הדמיות: Astudio, תכנון: סטודיו 826

עמותת "תנו לחיות לחיות" מקימה באשקלון את המרכז הווטרינרי הגדול בישראל לעיקור ולסירוס של חתולים וכלבים. המרכז החדש צפוי להיפתח בנובמבר באשקלון והוא יהיה המרכז הווטרינרי הגדול ביותר בישראל. עלות הקמתו מוערכת ב־1.5 מיליון שקלים.

המרפאה החדשה תתפרס על פני 290 מ"ר ותהיה בעלת שני חלקים - חלק אחד כמרפאה וטרינרית מתקדמת שתהיה פתוחה לקהל הרחב במחירים מסובסדים, החלק האחר ייעודי למטרת עיקור וסירוס של חתולי רחוב. המרפאה תהיה הראשונה בארץ שהקמתה מבוססת על המודל המקצועי של ארגון בעלי החיים הגדול בארה"ב, Humane Alliance.

לפי ההערכות הנוכחיות, הצפי לשנה הראשונה הוא של כ־10,000 ניתוחי עיקור־סירוס לחתולי קהילה ולכלבים נטושים ופרטיים. מטרת העל: צמצום ההתרבות הבלתי מבוקרת של חתולים וכלבים בישראל.

ישראל נמצאת במצב של ריבוי יתר חריג של חתולים וכלבים. המשמעות היא כי עשרות אלפי חתולים וכלבים, אשר נולדים בריאים בשטחים פתוחים וברחובות הערים, מתים בכל שנה בהמוניהם וחלקם מורעלים, נורים למוות ומורדמים על ידי הרשויות. בשל תופעת ריבוי היתר הכלביות העירוניות ואלו שבעמותות הגיעו הקיץ לתפוסה של יותר מ־200 אחוזים בשל מעט אימוצים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר