"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זוועה: אב חשוד כי אנס את בתו בעלת צרכים מיוחדים

על פי החשד, אנס את בתו בת ה־19 במשך שנה שלמה • מעצרו הוארך והוא מכחיש החשדות

,עודכן
צילום אילוסטרציה: GettyImages // צילום אילוסטרציה: GettyImages

משטרת ישראל פתחה בחקירה באחת מתחנות אזור השרון בחשד לאונס חמור תוך ניצול צרכים מיוחדים. על פי החשד, אב בן 47, הגרוש מאמה של הבת, תושב אחד מיישובי השרון, אנס במהלך השנה האחרונה את בתו הבגירה בת ה־19, המאובחנת כבעלת צרכים מיוחדים.

החשוד נעצר במהלך יום ראשון בביתו והוא מכחיש את המיוחס לו וטוען כי "לא היו דברים מעולם, מדובר בעלילה". הוא נחקר בחקירה ראשונית ואתמול הובא להארכת מעצרו בבית משפט השלום בפתח תקווה. שם הוארך מעצרו בשלושה ימים עד ליום חמישי הקרוב.

לפי המשטרה, החקירה נמשכת במרץ והאירוע רק בראשיתו.

הבת נחקרה על ידי חוקרי ילדים של הרווחה. על פי החשד, האירועים האמורים התרחשו בביתו של האב בזמן שהיא ביקרה אותו ונשארה ללון אצלו בבית.

חשד נוסף לעבירות מין

במהלך חקירת אלימות במשפחה נוספת, נחשף כי הקורבן עברה בעבר התעללות מינית על ידי בן הזוג של אמה. בן הזוג נעצר והוא מכחיש את המיוחס לו. לפני כמה ימים התקבלה תלונה מצעירה בת 20 על עבירות אלימות במשפחה שחוותה מצד בן זוגה. בחקירתו חשף כי בת זוגו היתה קורבן לעבירות מין במשך שנתיים כאשר היתה בת 16. לדברי אותו חשוד, מי שביצע את העבירות לכאורה היה בן הזוג של אם המתלוננת.

בתוך כך, פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה כתב אישום נגד אזרח סודאן, עבדללה עבאס מוחמד, אשר ניצל לפני כשלושה שבועות את מצוקתה של אישה בת 37, מחוסרת קורת גג, והבטיח לה שתהיה מוגנת בדירתו באילת. בהגיעם לדירה, היכה אותה ואנס אותה.

בהכנת הידיעה השתתפו נצחיה יעקב, אבי כהן וגדי גולן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר