"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחר: סרטים ישראליים ב־10 שקלים

יום הקולנוע הישראלי יתקיים מחר ויאפשר לקהל לצפות ב־31 סרטים ישראליים בהנחה

,עודכן
לכבוד יום הקולנוע הישראלי // צילום אילוסטרציה: טל כהן // לכבוד יום הקולנוע הישראלי // צילום אילוסטרציה: טל כהן

מחר, 21 בספטמבר, יתקיים ברחבי הארץ זו השנה ה־3 ברציפות "יום הקולנוע הישראלי". ביום זה יוקרנו בכל רשתות בתי הקולנוע בארץ 31 סרטים ישראליים, חלקם בהקרנות בכורה, במחיר 10 שקלים בלבד לכרטיס. האירוע הוא שיתוף פעולה של משרד התרבות והספורט, התאחדות ענף הקולנוע ומפעל הפיס, בסימן מחווה לסרט "השוטר אזולאי" בכיכובו של שייקה אופיר ז"ל, במלאות 45 שנה ליציאתו לאקרנים.

ב"יום הקולנוע הישראלי" יוכל הקהל לצפות בחמשת הסרטים המועמדים לפרס אופיר בקטגוריית הסרט הטוב ביותר: "אבינו" של מני יעיש, "לעבור את הקיר" של רמה בורשטיין, "מעבר להרים ולגבעות" של ערן קולירין, "סופת חול" של עלית זקצר ו"שבוע ויום" של אסף פולונסקי. כמו כן, יהיה אפשר לצפות בשני סרטים שעוד לא יצאו לאקרנים: "הלהקה האחרונה בלבנון" ו"ישמח חתני".

עוד סרטים שיהיה אפשר לצפות בהם מחר: "ירח בבית 12", "האוצר מעבר לנהר", "ארבע על ארבע" ו"פוטו פרג'".

שרת התרבות והספורט מירי רגב אמרה כי "יום הקולנוע הישראלי מביא לידי ביטוי את הערכתנו הרבה לעשייה הקולנועית בישראל לאורך השנים. אני רואה חובה וזכות גדולה להנגיש את הקולנוע הישראלי לקהל הרחב".

אתמול העניק משרד התרבות פרסים ליוצרי קולנוע בשווי כולל של כרבע מיליון שקלים. היוצרים שזכו בפרסים הם הבמאית דינה צבי ריקליס, התסריטאי משה זונדר, היוצר יוסי אבירם, הבמאית נורית קידר והבמאי אלכסנדר גנטלב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר