בוני טיילר, הכוכבת זוכת פרס הגראמי שפרצה בסוף שנות ה־70 וניפקה להיטי פופ ורוק במהלך האייטיז בקולה הצרוד והמחוספס, מגיעה להופעה ראשונה בישראל. טיילר, שבאמתחתה מכירות של יותר מ־100 מיליון אלבומים, תופיע ב־6 בפברואר בהאנגר תל אביב וב־7 בפברואר בהיכל התרבות בתל אביב, לצד להקה בת 12 נגנים וזמרי ליווי. המופע יכלול את להיטי הענק ובהם "Total Eclipse of The Heart" ,"Holding Out for a Hero", "It's a Heartache", "Lost in France" ועוד.
טיילר, ילידת וויילס, התגלתה על ידי האמרגן רוג'ר בל באמצע שנות ה־70, בעקבותיו אימצה את שם הבמה שלה בוני טיילר.
בשנת 1976 פרצה לתודעה כששירה "Lost in France" נכנס לעשרת הגדולים במצעד המכירות. שנה לאחר מכן הוציאה את אלבום הבכורה "The World Starts Tonight", אז גם גילתה גוש קטן במיתרי הקול ונאלצה לעבור ניתוח שאחריו אסרו עליה רופאיה לדבר במשך כמה שבועות. משלא עמדה בכך נגרמה לה הצרידות הכרונית המזוהה איתה. "Total Eclipse of The Heart" יצא במסגרת אלבומה החמישי והאפיל בהצלחתו על להיטיה הקודמים. בהמשך זכתה בפרס הגראמי על הקול הנשי הטוב ביותר במוסיקת הרוק ושיחררה את הלהיט "Holding Out for a Hero", ששימש פסקול הסרט "פוטלוס". מחירי הכרטיסים למופע נעים בין 199 ל־499 שקלים.
• • •
בר חוזרת למסלול. חודש וחצי אחרי שילדה את בתה הבכורה, בר רפאלי חוזרת למסלול. הדוגמנית צפויה לפתוח הבוקר את תצוגת האופנה של פקטורי 54.
חוגגים יום הולדת. איש הטלוויזיה יובל כהן ובן זוגו ד"ר אופיר ארצי והמפיקה דנה אדרי חגגו אמש יום הולדת. התייצבו: אביב גפן, סיגל שחמון, אלימור זילברמן, טהוניה רובל, הילה אלפרט, רון שחר ומאיה קרמר, הילה קורח, צדי צרפתי, ניקי גולדשטיין, מייקל לואיס, אנה ארונוב ועוד.
חדד עם הגולן. שרית חדד צפויה להצטרף לפאנל השופטים בגמר העונה הרביעית של "אייל גולן קורא לכם", שישודר בקשת בשבת ב־1 באוקטובר. בין הביקורות לפיינליסטים לוויכוחים עם שאר השופטים, חדד צפויה גם לשיר על הבמה עם גולן. האם מדובר בטיזר לעונה הבאה, שתצא לדרך מייד לאחר סיום העונה הנוכחית? המדור לא בונה על זה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
