"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרבר: "החלומות שלי התגשמו"

הטניסאית הגרמנייה, שזכתה באליפות ארה"ב הפתוחה ותעלה למקום הראשון בדירוג מאושרת: "זה מדהים, העבודה הקשה השתלמה" • ניצחה בגמר את פלישקובה: 6:3, 6:4, 4:6

,עודכן

אנג'ליק קרבר קטפה בלילה שבין שבת לראשון תואר גרנד סלאם שני העונה, כשניצחה בגמר אליפות ארצות הברית הפתוחה. הטניסאית הגרמנייה, שנחשבת לכוח העולה של הטניס העולמי הראתה שיש אלטרנטיבה לסרינה וויליאמס לאחר שגם הבטיחה את עלייתה לפסגת דירוג ה-WTA.

קרבר בת ה-28 שבמהלך האליפות הפסדה מערכה אחת בלבד, ניצחה את קרולינה פלישקובה הצ'כית ב-3 מערכות: 6:3, 6:4, 4:6, בדרך לתואר החשוב.

"תמיד חלמתי להיות במקום הראשון בדירוג, עכשיו אחרי שעבדתי כל כך קשה זה סוף סוף השתלם. אני מרגישה בשלה ומוכנה לשאת את הלחץ הזה על הכתפיים שלי", עוד הוסיפה קרבר: "זה מדהים, אני עומדת כאן עם תואר גרנד סלאם שני ויש לזה משמעות כל כך גדולה עבורי. תמיד קשה לשחק מול קרולינה, ניסיתי להישאר בעניינים, להיות אגרסיבית ופשוט ליהנות".

קרבר הפכה לגרמניה הראשונה שטיפסה לראש הדירוג שטפי גראף, אמרה: "שטפי גראף היא אלופה נהדרת, מדובר באדם דגול ומודל לחיקוי. היא עשתה הרבה דברים עבור הטניס הגרמני ולטניס בכלל. היא היתה תמיד האלילה שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר