"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"היה משחק נהדר לצופים, פחות למאמנים"

במכבי חיפה השיגו רק ארבע נקודות מתוך תשע אך מבהירים: "אנחנו בעיצומו של תהליך" • גילי ורמוט, שהכשלתו הובילה לפנדל, מרוצה מהחלטתו להישאר: "מועדון כמו מכבי חיפה לא עוזבים כל כך מהר"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ורמוט: "מועדון כמו מכבי חיפה לא עוזבים כל כך מהר"

רגשות מעורבים במכבי חיפה לאחר התיקו אמש (1:1), שמהווה איבוד נקודות שני ברציפות של הירוקים לאחר ההפסד לסכנין במחזור השני של הליגה.

למרות זאת, במועדון הבהירו כי בניגוד לשנים קודמות, הלחץ עדיין לא משחק תפקיד, שכן מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין.

"אנחנו בעיצומו של תהליך", אמר המאמן ההולנדי רנה מונסטיין והוסיף: "זה היה משחק נהדר לצופים, אבל פחות לנו המאמנים. היה קצב מצוין והחלטתי שלא לבצע חילופים עד לדקות הסיום מאחר שהרגשתי שאנחנו נמצאים במומנטום מצוין".

בחיפה שפעו מחמאות לקשר גילי ורמוט, שפתח בהרכב לראשונה העונה והיה מהאחראים לחזרה של הקבוצה למשחק, כולל הכשלתו שהובלה לפנדל.

"גילי שחקן מצוין", אמר מולנסטין והמשיך, "אני חושב שהיום הוא הראה את היכולות שלו והוא עוד יתרום לנו המון בהמשך. רצינו שהוא יישאר ואני שמח שזה קרה".

הקשר עצמו סיפר על התקופה האחרונה שעברה עליו והודה: "היו לי לבטים ממש עד הרגע האחרון, אבל בסוף החלטתי שאני נשאר. מועדון כמו מכבי חיפה לא עוזבים כל כך מהר". עוד הוסיף ורמוט: "היתה לי שיחה עם המאמן אחרי הפעם הראושנה שלא הייתי בסגל, והוא אמר לי שאני צריך לחזור לכושר אחרי הפציעה שעברתי, אבל אז שוב לא הייתי בסגל. בסופו של דבר, אחרי שחשבתי על כל הדברים וגם הקהל חיזק אותי קיבלתי החלטה להישאר. הפעם שיחקתי 70-80 דקות והשתדלתי לעשות את המקסימום. חבל לי שלא הצלחנו לנצח".

על השאלה אם יש לחץ במועדון בעקבות העובדה שלירוקים יש ארבע נקודות מתוך תשע אפשריות ענה: "בעונה שעברה, אם אני לא טועה, היו לנו אפס נקודות מתוך תשע, אז יש שיפור. אבל אני בטוח שבהמשך ניראה טוב יותר וגם הנקודות יגיעו".

בשלהי המחצית השנייה שחקנים רבים התלוננו על עייפות, בהם מריו מוסה, הקשר קמיל ואצק שסובל מרגישות בשריר הירך האחורי והחלוץ ניקיטה רוקאביצה. דקל קינן ספג חבטה חזקה בברכו, אך המשיך לשחק וייבדק היום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר