"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כך תגרמו לגבר שלכן להציע נישואים

רוצה להתחתן והוא עדיין לא הציע לך? • 8 הצעות שיעזרו לו להחליט • וכן, את יכולה להציע גם בעצמך

,עודכן
מי צריך להציע למי? // מי צריך להציע למי?

הנה סיפור שרבים ורבות מאיתנו שמענו: בחור ובחורה נפגשים, מתאהבים, עוברים לגור יחד, מרגישים שזה זה ואז, הבחורה מחכה שהגבר יציע לה נישואים. היא מחכה ומחכה ומחכה.

אז למה היא לא מציעה בעצמה? כי גדלנו על אגדות. אנו חיים בחברה, בה הגבר נמצא בתפקיד הג'נטלמן המחזר והאישה על תקן העלמה המחוזרת. כי זה מה שנחשב רומנטי בעינינו.

כבר שנים על גבי שנים אנחנו מורידות שיערות מהרגליים ובית השחי, אז לפחות שהגברברים הללו, יציעו לנו נישואים בשקיעה או באמצעות מחווה רומנטית אחרת. כל זה קורה כי לימדו אותנו לשחק אותה קשות להשגה. בואו נודה בזה, בדרך כלל אנחנו אלה שרוצות את זה ומוכנות הרבה לפניהם. מוזמנים להמשיך ולתת סיבות משלכם.

ברשתוכם, בואו נתמקד לרגע בסיבה האחרונה שציינתי, כי היא מסבכת את העניינים עוד יותר. כאמור, לרוב אנחנו רוצות להתחתן הרבה לפני שבני הזוג שלנו בשלים לכך וזה שם אותנו במקום בעייתי, במקום של קורבן, פסיבי. עצוב, לא? זו לא אשמתנו. זו אשמת החברה, שאנחנו כמובן חלק ממנה.

אתם יודעים מה? אני לוקחת את הדברים בחזרה, זה כן אשמתנו. כי החברה, ואנחנו בתוכה. אומנם מתחילה לשאוף לשוויונות, אבל לא מוכנה לוותר לנשים על החלום להיות נשות איש לתפארת. מחנכים אותנו הנשים לשאוף להתחתן כאחת מהמטרות בחיינו. גברים לא מחונכים לכך. אנחנו עדיין מחפשים את הבנות שלנו בשמלות כלה בפורים. אף ילד לא יתחפש לחתן. אנחנו עדיין מצקצקים כשרואים רווקה בת 35, אבל לא גבר.

אז איזה עוד סיבות יש? כן, יש גם את העניין הזה של השעון הביולוגי המעצבן הזה שלנו. טיק טק. טיק טק.שנמשיך? אם נשים רואות נישואים כגביע הקדוש, מבחינת הגברים, נישואים מסמלים את סוף עידן הכיבוש. ההחלטה הסופית להתמסד קשה להם, מאיימת עליהם ולכן הצעת הנישואים מתעכבת ומתעכבת. ככל שהיא מתעכבת, אנחנו רוצות אותה יותר. ככל שאנחנו רוצות אותה יותר, הם יותר מהססים. Circle of life, מעגל החיים.

אבל אתם יודעים מה, החלטתי שהפעם אני לא מנסה לשנות סדרי עולם. הפעם מתחשק לי לזרום. היום, במקום להילחם במציאות, בואו נערים עליה בחוכמה. אז נשים יקרות, אם הגבר שלכן לא מציע נישואים, אנחנו נגרום לו להציע נישואים.

כשירות לציבור הנשי, הנה לכן מקבץ רעיונות מקוריים שאספתי ממיטב המוחות ברחבי הרשת, במטרה לעזור לכן לחשוב מה להגיד לגבר שישן לצידכן, כדי לגרום לו לשלוף כבר טבעת. תתחילו לטפטף לו את המסרים הללו מידי שבוע, ושיהיה לכם במזל טוב:

1."אתה מתחיל להקריח" (כנות והפחדה. התחלה טובה).

2."אני (האישה) בכלל לא רוצה להתחתן" (פסיכולוגיה הפוכה תמיד עובדת).

3."איך אני אוהבת לבשל לך. אני יכולה לבשל לך כל יום בשארית חיינו" (הדרך לליבו של גבר עוברת דרך קיבתו וכו' וכו').

4."מה שהיה הבוקר? אז כל בוקר" (סקס מוכר).

5."איך אני אוהבת את אמא שלך" (תתפלאו אבל זה עובד!).

6."יואו מאמי! תראה איך זהב לבן עם יהלום 4 קראט מרזה לי את האצבע!" (בלבלו את האויב).

7."הוא: לאן בא לך לצאת? היא: לא יודעת. תציע. הוא: סרט? מסעדה? בר? היא: תציע לי כבר!" (פאסיב-אגרסיב סטייל).

8.ואם שום דבר לא עובד: "מאמי, מאחר לי הווסת" .

ושיהיה במון הומור אושר ושמחה.

בין התורמים את מוחם לפרויקט:נסיה שאיה, הראל ג'ים גרשוני, דפנה שרנקר, חביב יוסיאן, ג'ולי ארביב, ליאור נויפלד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר