"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם ישראל טס

בדרך לחו"ל או בחזרה? אתם לא לבד • השיא השנתי בתנועה בנתב"ג צפוי להישבר היום שוב, עם 82 אלף נוסעים - שארזו לבד • בנמל כבר מתכוננים לקיץ הבא, ומחדשים את טרמינל 1 • ישראל במצב טיסה

,עודכן
ישראל במצב טיסה // צילום ארכיון: יהושע יוסף // ישראל במצב טיסה // צילום ארכיון: יהושע יוסף

יצאתם בבוקר לעבודה וגיליתם שהכבישים ריקים, השכנים לא מרעישים ויש מקומות חניה פנויים? הסיבה, ככל הנראה, טמונה במה שקורה ממש היום בנמל התעופה בן־גוריון.

השיא השנתי צפוי להישבר היום שוב, כמו בכל יום חמישי במהלך אוגוסט, כשכ־82 אלף נוסעים יעברו בנמל בדרכם לבילוי קיצי בעולם, או בדרך חזרה.

בנמל התעופה הלאומי נערכים להגברת הפעילות בטרמינל 1 הישן, שמרכז כעת את צרכני טיסות הלואו־קוסט הפופולריות, ובמקביל משלימים את ההקמה של הזרוע הרביעית בטרמינל 3.

לפי הצפי, בעקבות התרחבות השמיים הפתוחים, מעונת הקיץ של 2017 יפעל טרמינל 1 בקיבולת מלאה ויכלול עמדות לבידוק ולדרכונים ביומטריים, תשעה שערים חדשים ליציאה למטוסים, חדר אירוח VIP - ותורחב הפעילות המסחרית. כן, יהיה אגף דיוטי פרי חדש, אפשר לישון בשקט.

מהדו"ח הרבעוני שפירסמה אתמול חברת אל על עולה כי השמיים הפתוחים לא פגעו בחברות התעופה הישראליות. כך, לדוגמה, נתח השוק של אל על מתנועת הנוסעים בנתב"ג עלה לכ־34.2 אחוזים, לעומת כ־32.7 אחוזים ברבעון המקביל אשתקד. שיעור התפוסה של המטוסים ברבעון השני עמד על 82.3 אחוזים, לעומת 81.1 אחוזים בשנה שעברה, וכן היצע המושבים של החברה גדל בכ־10 אחוזים.

הכנסות החברה ברבעון השני השנה הסתכמו בכ־537 מיליון דולרים, לעומת כ־511 מיליון דולרים ברבעון המקביל אשתקד - גידול של כ־5 אחוזים.

אל על מסרה בדו"ח כי החליטה לחכור מטוס נוסף מדגם בואינג 787-9, כך שבסך הכל תקלוט החברה לצי המטוסים שלה 16 מטוסי דרימליינר, החל מבעוד שנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר