"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד: ג'וני דפ מאבד שליטה

צולם בביתו במצלמה נסתרת שבת זוגו לשעבר החביאה כשהוא מקלל וזורק חפצים • השניים מנהלים משפט גירושין מכוער

,עודכן
ג'וני דפ // צילום: מתוך פייסבוק // ג'וני דפ // צילום: מתוך פייסבוק

נמשכות הצרות של ג'וני דפ עם בת זוגו לשעבר אמבר הרד:דפ תועד במטבח ביתו כשהוא מקלל ומשליך חפצים במצלמה נסתרת שהסתירה הרד, מספר חודשים לפני התקרית בחודש מאי האחרון בה האשימה אותו כי זרק עליה טלפון נייד ופגע בפניה.

בקטע הווידאו שצולם בסתר, נראה כי השניים מנהלים ויכוח, אךדפמאבד את קור הרוח שלו: "את רוצה לראות מה זה משוגע? אני אראה לך מה זה משוגע!", כך הוא צועק לעברה בזמן שהוא שופך לעצמו חצי בקבוק יין לכוס.

מקורביו של דפ טוענים כי הווידאו נערך היטב ודפ למעשה נפל למלכודת שבת זוגו לשעבר טמנה לו. הסרטון לא ישמש כראייה במשפט הגירושין המתקיים בין השניים, מכוער מספיק גם ללא הווידאו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הרדלא הגיעה השבוע לדיון שנקבע לה בבית המשפט בלוס אנג'לס, בו הייתה אמורה להעיד בנושא ההתעללות לכאורה מצד דפ. מסיבות אישיות לא עלתה לטיסה מלונדון ללוס אנג'לס.

עורכי דינה טענו כי נציגיו של דפ תוקפים ברשעות את הרד מול הציבור הרחב וכך מנסים לאיים עליה שלא לומר את האמת במשפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר