"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"דה וויס" יוצאת לדרך

השופטים החדשים של דה וויס • רוסלנה רודינה "חותכת" בתור להמבורגר? • דר זוזובסקי ואסף אבידן מתמידים

,עודכן
דה וויס // צילום: הילה בר רונית // דה וויס
מירי מסיקהאברהם טלשלומית מלכהשלומי שבתאביב גפןמיכאל אלוני

בהפקה נפרדו גם מנווה אילן לטובת אולפן בפתח תקווה.

סיה בישראל.אתמול בצהריים נחתה הזמרת בישראל לקראת הופעתה שתתקיים הערב בפארק הירקון.

סיה, הידועה בשמירה קנאית על פרטיותה, הסתתרה מהצלמים שחיכו לה בכניסה למלון ובנתב"ג, אבל בסופו של דבר תפסנו אותה במרפסת במלון "דן". ברוכה הבאה.

התור של רוסלנה.יום שלישי, אחרי אחת בלילה,רוסלנה רודינהנכנסת עם שלושה חברים לאכול ברשת מזון מהיר המוכרת המבורגרים - כבר מפתיע. אולי בגלל השעה המאוחרת, או שהיא סתם התבלבלה, אבל יצא שהיא עקפה את כולם בתור בדרך לקופה, מה שהוביל לכעס של הממתינים.

רודינה, הנחת סלב?

"חלילה, לא נדחפתי. חברה שלי היתה בתור והצטרפתי אליה".

עדיין צמודים.איפה צלמי הפפראצי כשצריכים אותם?דר זוזובסקיואסף אבידן, שלאחרונה מושכים לא מעט תשומת לב, ממשיכים להתמיד. אמש הם נראו יחד בארוחת ערב בתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר