"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתפסה רשת הסעות שב"חים בדרום

תושב הפזורה הבדואית נעצר בחשד שעמד בראש מערך רשת הסעות שוהים בלתי חוקיים

,עודכן
מעצר שב"חים // צילום: גדעון מרקוביץ' // מעצר שב"חים // צילום: גדעון מרקוביץ'

משטרת ישראל הצליחה לבסס תשתית ראייתית כנגד תושב הפזורה הבדואית לקייה(25), בחשד כי אירגן וניהל רשת להסעות שב"חים ברחבי הנגב.

החשוד נעצר לפני מספר ימים ומעצרו הוארך. היום (שני) תוגש נגדו הצהרת תובע בבית המשפט השלום בבאר שבע ובקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים כנגדו.

בשבועות האחרונים נעצרו במספר מקרים שונים, בסמוך לרהט, בצומת פלוגות ובצומת בית קמה, שוהים בלתי חוקיים תושבי הרשות הפלשתינית ומסיעם. הם הועברו לחקירה והוגשו כנגדם כתבי אישום בגין כניסה שלא כחוק לישראל והסעת שוהים בלתי חוקיים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בפעילות מודיעינית שנערכה נגד החשוד מלקייה, התברר כי הוא החוט המקשר בין כל המקרים. על פי החשד, הוא היה בקשר עם אדם תושבהרשות הפלשתיניתומולו תיאם את כניסת השב"חים. בנוסף, החשוד אירגן נהגי הסעות שהסיעו את השב"חים.

מהמשטרה נמסר כי "פעילות האכיפה הממוקדת כנגד השוהים הבלתי חוקיים תמשך וכי הפעילות מתמקדת לא רק בשב"חים אלא גם במסיעים ובמלינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר