"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לתשומת לב המטיילים באגמון החולה: אסור לצוד פוקימונים!

באתר, מתברר, "מסתובבים" הרבה פוקימונים מבוקשים • החשש: המבקרים יסטו מהמסלולים ויפגעו בחיות

,עודכן
השלט שהוצב באגמון החולה // צילום: אגמון החולה קק"ל // השלט שהוצב באגמון החולה // צילום: אגמון החולה קק"ל

שיגעון הפוקימונים ממשיך להעסיק רבים, ובהם גם מטיילים באתרים שונים ברחבי הארץ שמנהלים מרדף אחרי הפוקימונים כמעט בכל מחיר.

בפארק אגמון החולה של קק"ל בגליל העליון אף נערכו אתמול כדי למנוע תפיסת פוקימונים. "שמנו לב שעשרות מטיילים שפוקדים את האתר עוסקים במרדף אחר פוקימונים", סיפרה ענבר רובין, מנהלת תוכן והדרכה באתר. לדבריה, "האתר מרוצף בשבילי הליכה ונסיעה ובתצפיות מסודרות, ועל המטיילים נאסר לחרוג ממסלולי ההליכה המסומנים כדי לא לסכן את עצמם או את בעלי החיים בשמורה".

ענבר הציבה שלט בכניסה לאתר האוסר ציד פוקימונים. "מדובר בקריצה ובאזהרה כאחת", הסבירה, "אנחנו לא רוצים שילדים חס וחלילה יסטו ממסלולי ההליכה וייפלו למים או ייפגעו במהלך מרדף אחר פוקימונים. הבנו שהאתר מלא בפוקימונים שווים, בנקודות הטענה ובהרבה ביצי פוקימונים, שהן הכי נחשקות כי באמצעותן ניתן לגדל פוקימונים". עוד מוסיפה ענבר כי לא רק ילדים ובני נוער תופסים את הפוקימונים באתר, אלא גם מבוגרים. "לכן החלטנו להציב את השלט, בכוונה משעשעת קצת אבל בבקשה להישמע להוראות", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר