סמסונג חשפה את גלקסי נוט 7

סמסונג תשיק הערב את Galaxy Note 7, פאבלט משודרג, יורשו של ה־Galaxy Note 5

גלקסי נוט 7. מכשיר הדגל החדש של סמסונג // צילום: Evan Blass

סמסונג אלקטרוניקס השיקה הערב בניו יורק את Galaxy Note7, בעיצוב ייחודי בעל קצוות סימטריים, גוף עמיד במים (תקן IP68) ועם S Pen, עט אלקטרוני.

למכשיר אבטחה חזקה המשלבת את טכנולוגיית Samsung Knox עם אימות זהות ביומטרי לרבות סריקת קשתית העין, וכן יכולות ניגון וידיאו באיכות HDR. 

ה-S Pen המשודרג כותב ובדיוק. עם קצה עט בעובי 0.7 מ"מ ורגישות משופרת ללחץ, והודות לעמידות במים בתקן IP68, העט מאפשר למשתמשים לשרבט אפילו על מסך רטוב. 

למכשיר מסך QHD Super AMOLED, קעור, בגודל 5.7 אינץ' המציג תמונה מודגשת במיוחד. לצג יכולת הזרמה של וידיאו HDR המעניקה חוויה קולנועית עם צבעים בהירים יותר ושחור עמוק במיוחד. 

המצלמה ברזולוציה של 12 מיליון פיקסלים זהה לזו שהוצגה ב-Galaxy S7 וב-Galaxy S7 edge. טכנולוגיית חיישן ה Dual-Pixel, הצמצם הרחב והאוטו-פוקוס המהיר עובדים יחד כדי ליצור תמונות חדות ויפות גם בתאורה נמוכה. 

בנוסף על זיכרון פנימי של 64 ג'יגה, יש תמיכה בכרטיס microSD בנפח עד 256 ג'יגבייט. הסוללה עוצמתית, 3,500mAh, והחיבור הוא אכן USB-C החדש. 

במקביל לטלפון תשיק סמסונג קו חדש של מוצרים משלימים, לרבות S-View Standing Cover, כיסוי קל ונייד הניתן לשימוש כדי להשעין את המכשיר בזווית של 60 מעלות לצפייה נוחה בתכני וידאו, וכיסוי משולב סוללה לטעינה אלחוטית בתקן IP68. Galaxy Note7 יהיה זמין מ-19 באוגוסט בשילובי צבעים של אלמוג-כחול, פלטינה-זהב, טיטניום-כסף ושוהם-שחור. מחירו בארץ טרם נקבע. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר