"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"עדיין יש לו דרך ארוכה"

אחמד הקטן בן ה־6, שנפצע קשה באירוע המזעזע בכפר דומא לפני קרוב לשנה, שוחרר ביום שישי מביה"ח

,עודכן
אחמד הקטן וסבו חוסיין // צילום: יהושע יוסף // אחמד הקטן וסבו חוסיין // צילום: יהושע יוסף

כמעט שנה אחרי האירוע המזעזע בכפר דומא, שבו הוצת בית משפחת דוואבשה, שוחרר ביום שישי מביה"ח שיבא אחמד הקטן בן ה־6 לביתו. סבו חוסיין ליווה אותו לאורך כל הטיפולים וכמובן שגם בבשורה המשמחת על שחרורו. "היינו בטיפול נמרץ ואחר כך בשיקום ילדים", סיפר הסב, "כל הרופאים טיפלו בנו היטב ונתנו לנו הרגשה שאנחנו במקום הכי טוב. הם טיפלו באחמד בצורה הכי טובה ובמסירות. כל הכבוד להם".

חוסיין ציין כי "כיום מצבו של אחמד בסדר, אבל עדיין יש לו דרך ארוכה. הוא עדיין צריך לעבור טיפולים פלסטיים וניתוחים באוזן ובידיים, אבל הוא יכול ללכת ומצבו טוב".

מנהל בית החולים שיבא, פרופ' אשר ברזילי, אמר: "הטיפול היה מורכב. מי שיודע את הסטטיסטיקה יודע שחלק גדול מהילדים האלה נפטר. אחרי חודש אחמד יצא מסכנת חיים, לאחר מכן כשמצבו התייצב הוא הועבר לטיפול בשיקום, זה מצב טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר