"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראיות לכאורה נגד יועצת בכירה במשרד רה"מ

המשטרה סיימה את חקירתה בחשד לביצוע עבירות של קבלת דבר במרמה והפרת אמונים על ידי פרח לרנר ומקורב שסייע לה

,עודכן
פרח לרנר // פרח לרנר

היחידה ארצית של המשטרה סיימה חקירת חשד לביצוע עבירות של קבלת דבר במרמה והפרת אמונים על ידי פרח לרנר, יועצת בכירה במשרד ראש הממשלה.

החקירה החלה ביולי 2015 לבקשת היועמ״ש לממשלה, לאור חשד כי לרנר פעלה בניגוד עניינים במסגרת תפקידה.במסגרת החקירה נגבו עדויות רבות, נתפסו מסמכים בהיקף נרחב ולרנר אף נחקרה באזהרה בגין חשד לביצוע עבירות של קבלת דבר במרמה והפרת אמונים. מקורבה נחקר בחשד לסיוע בביצוע עבירות אלה.

עם סיום החקירה, גובשו ראיות לכאורה לפעילות בניגוד עניינים והעברת מידע שאינו נגיש לציבור למקורב לה, בהתייחס לגורמים שהיו בהתקשרות עסקית איתו.

משטרת ישראל העבירה למחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה, אשר ליוותה את החקירה, את כלל הממצאים, תשתית הראיות לכאורה והחומרים שנאספו, לעיון והחלטה.

עו"ד רועי בלכר ממשרד גולדפרב זליגמן, בא-כוחה של פרח לרנר, מסר בתגובה, כי "גברת לרנר היא עובדת ציבור מסורה, חרוצה וישרה, שעבודתה זוכה לשבחים רבים, הן של גורמים מכל גוני הקשת הפוליטית, והן של גורמים מקצועיים בכל משרדי הממשלה".

"החקירה בעניינה בנוגע לניגוד עניינים אפשרי נמשכת כבר 8 חודשים, וזאת כאשר מלכתחילה לא היה מקום לבדיקת העניין במישור הפלילי. אין לנו ספק, שלאחר שהפרקליטות תלמד את תיק החקירה היא תגיע למסקנה שלא נפל רבב בכל התנהלותה של גב׳ לרנר", הוסיף עו"ד בלכר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר