"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנכ"ל חברת נדל"ן חשוד שתקף את אשתו

פרקליטיו טוענים כי הזוג נמצא בהליכי פרידה • "הגשת התלונה – בעקבות בקשת משמורת על הילדים מצד האב"

,עודכן
"קיימת מסוכנות מצד הבעל" // צילום אילוסטרציה: gettyimages // "קיימת מסוכנות מצד הבעל" // צילום אילוסטרציה: gettyimages

מנכל חברת נדל"ן בשנות השלושים לחייו, נעצר בחשד לאיומים ולתקיפת אשתו. לפני כמה ימים הגיעה האישה למשטרת תל אביב צפון והגישה תלונה נגד בעלה בחשד שתקף ואף איים עליה.

בעקבות התלונה נעצר הבעל ואף הובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב, שם נטען על ידי פרקליטיו כי מדובר בבני זוג שנמצא בהליכי פרידה והם נקלעו לסכסוך מכוער לאחר שהיא עזבה את הבית ולקחה את הילדים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לדברי הפרקליטים, הגורם לתלונה היה כאשר הבעל ביקש משמורת על הילדים. בדיון הארכת המעצר הראשון טען נציג המשטרה רס"מ יוני הירשהורן כי מעדותה של המתלוננת עולה כי רף האלימות גבוה וקיימת מסוכנות מצד הבעל.

בדיון הראשון שהתקיים במוצאי שבת, מעצרו הוארך עד היום. היום בתום דיון הארכת מעצר, החליטה השופטת רונית פוזננסקי כץ, לשחרר את החשוד למעצר בית בן חמישה ימים וכן הוציאה לו צו הרחקה מאשתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר