"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ב"ש: הבלם מיגל ויטור חתם

עבר את הבדיקות הרפואיות ויצטרף ביום רביעי לקבוצה במחנה האימון בפולין • ברק בכר לפני ההמראה: "שמנו עליו עין כבר מזמן, מבחינתי הסגל הוא מצוין"

,עודכן
צילום: באדיבות הפועל ב"ש // ויטור ומדיו החדשים

מיגל ויטור חתם לשלוש עונות בהפועל ב"ש. הבלם עבר את הבדיקות הרפואיות והשלים את ההליך. הוא ימריא לפורטוגל ויצטרף ביום רביעי לקבוצה במחנה האימון בפולין.

"אני מאוד שמח להצטרף להפועל ב"ש, אלופת ישראל, קבוצה מצוינת", כתב בטוויטר, "אני מקווה שאעזור לקבוצה להצליח יחד. נעשה עונה טובה ונצליח לכל הפחות לשחזר את ההישג מהשנה שעברה".

כמו שנה שעברה, גם היום ('א') תמריא הפועל ב"ש למחנה אימונים בפולין שבו תערוך שלושה משחקי הכנה. כנראה שהשוני העיקרי לעומת אשתקד יהיה כמות בקשות הסלפי שיצטרכו שחקני הקבוצה לעבור עד להגעה למטוס. הפעם האדומים לבנים יצאו לחו"ל אחרי אליפות היסטורית ולקראת השתתפות מרגשת בשלב מוקדמות ליגת האלופות.

ברק בכר התייחס למחנה לפני ההמראה: "אנחנו באים לעשות הכנה מדויקת לקראת מוקדמות ליגת האלופות. כמובן שתוך כדי נתבגש ונעבוד על הקטע הפיזיולוגי. תהיה שנה לא פחות קשה אם לא יותר. לשמור על תואר זה דבר מאוד קשה. נצטרך לשחזר את הרעב. קבוצות יביאו נגד ב"ש קצת אחרת"

לגבי ההחתמה של ויטור ועל הסגל אמר המאמן: "שמנו עליו עין כבר לפני הרבה זמן. שמח שהצלחנו להביא בלם בסדר גודל כזה. הוא שחקן מצוין עם אישיות מצוינת. אנחנו מחפשים עוד שחקנים, מחפשים עוד חלוץ. כרגע אם יגיע עוד זר זה יהיה על חשבון אחד השחקנים. מבחינתי הסגל הוא מצוין, זה ששמרנו עליו זה כבר הישג. צריך לבוא, לעבוד ולספק תוצאות".

בתוך כך, ב"ש ממשיכה לחפש חיזוק בהתקפה. על פי גורם בסביבת המועדון לאלופה הוצע השחקן הספרדי סרג'יו ליאון בן ה-27 שמשחק בקבוצת אלצ'ה מהליגה השנייה בספרד. החלוץ כבש בעונה החולפת 22 שערים במדי קבוצתו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר