"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יהודית רביץ חשה ברע וביטלה הופעה

הזמרת הייתה אמורה להופיע הערב במועדון גריי ביהוד • הודעה על מועד חדש תימסר לרוכשי הכרטיסים

,עודכן
יהודית רביץ, צילום: קוקו

כשעתיים לפני תחילת הופעתה, הזמרת יהודית רביץ חשה ברע והופעתה בוטלה - כך נודע ל"ישראל היום".

המופע אמור היה להתקיים הערב במועדון גריי ביהוד, אך זמן קצר לפני הגעתם של 400 רוכשי הכרטיסים למקום, הודיעו להם באמצעות הודעת טקסט כי המופע בוטל בשל מצבה של הזמרת.

גורם במועדון סיפר כי בשעות הקרובות יטפלו בכל הנושא הכספי, וינסו גם למצוא תאריך חלופי בו יתאפשר לקיים את המופע.

מיחסי הציבור של הזמרת נמסר בתגובה: "בשל מחלה, אנו נאלצים לדחות הערב את הופעתה של יהודית רביץ במועדון הגריי ביהוד. הודעה על תאריך חדש תימסר לרוכשי הכרטיסים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר