"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביקורת בארה"ב על אובאמה: שגה ביחסו לישראל

ב"ניו יורק פוסט" פורסם מאמר מערכת תחת הכותרת "בעיית ישראל של הנשיא"

,עודכן
אובאמה // צילום: אי.פי // אובאמה // צילום: אי.פי

כשנותרה לו קצת יותר מחצי שנה בבית הלבן, הנשיא ברק אובאמה סופג ביקורת מבית על יחסו לישראל. כך, למשל, פורסם אמש ב"ניו יורק פוסט" מאמר מערכת תחת הכותרת "בעיית ישראל של הנשיא".

במאמר מתוארים חילופי דברים בין אובאמה לבין מי שהיה שר ההגנה שלו, לאון פנטה, כפי שפנטה עצמו חשף בנאום בוושינגטון החודש. על פי פנטה, הנשיא הביע כעס על העובדה שהשלמת עיסקה של מכירת אמצעי לחימה לסעודיה לוקחת זמן כה רב, ואילו הוא הסביר לו כי חלק מהסיבה להתארכות העיסקה היא סוגיית ההגנה על ישראל.

"למה היינו צריכים להסכים לזה מלכתחילה", זעם אובאמה, לגרסתו של פנטה. שר ההגנה השיב כי מדובר ב"מחויבות חוקית", והוסיף כי "זה חשוב, בעיקר בכל הנוגע ליחסים עם ישראל". ב"פוסט" הודו כי "לכל נשיא יש הזכות להתעצבן", אך טענו במקביל כי "מעניין לגלות כי הנשיא היפנה את חמתו נגד ההגנה על ישראל".

"המסר העיקרי של פנטה בנאומו היה ש'חשוב לשחזר את היחסים הטובים עם ישראל - ולהגן עליה'", סיכמו עורכי העיתון, "בואו נקווה שהנשיא הבא שלנו יבין זאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר