"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שוב מסתבכת: בקשה לביזיון ביהמ"ש נגד אור

כונס הנכסים טוען: יזמית הנדל"ן הגישה פרטים שגויים על קרקע שבבעלותה בבאר שבע • אור: "המסמכים יועברו, הבקשה מיותרת"

,עודכן
ענבל אור // צילום: גדעון מרקוביץ' // ענבל אור

הקרבות המשפטיים סביב ענבל אור שוב עולים מדרגה. כונס הנכסים הזמני לנכסיה של אור, עו"ד איתן ארז, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי בתל אביב בקשה להרשיעה בביזיון בית המשפט. זאת משום שלדבריו אור הגישה פרטים שגויים לכאורה על קרקע שבבעלותה. מדובר בקרקע הנמצאת בעיר באר שבע שהשווי המשוער שלה מוערך בכ־3.5 מיליון שקלים.

על פי בקשתו של עו"ד ארז, בדו"ח הנכסים שהגישה אור הפרטים של הגוש והחלקה של המגרש שלכאורה בבעלותה היו שגויים.

כמו כן, עו"ד ארז טען כי אור נקטה סחבת והגישה שוב ושוב בקשות לאורכה ולא עמדה במועדים שנקבעו להגשת תגובתה.

נשיא ביהמ"ש המחוזי בת"א, השופט איתן אורנשטיין, קבע כי על אור להגיש את תשובתה עד ל־3 ביולי. יצוין כי אם יחליט השופט בעתיד על הרשעתה בביזיון, הוא יוכל להטיל על אור סנקציה חמורה כגון כלא.

בא כוחה של ענבל אור, עו"ד אוריאל זעירא, מסר בתגובה כי "אנו מצרים על כך שהכונס הזמני הגיש בקשת מאסר בטענה שלא קיבל מסמכים שבפועל מצויים בידיו, ועל כך שלא המתין מספר ימים לקבל את המסמכים במסגרת דו"ח שבית המשפט קבע את מועד הגשתו".

עוד מסר עו"ד זעירא כי "הסכם המכר והשמאות של המגרש, שהם המסמכים היחידים שיש לה העתקים מהם בעניין זה - לאחר שכל המסמכים נתפסו בידי הכונס הזמני - הועברו לעו"ד איתן ארז".

לדבריו, "המסמכים יועברו לבית המשפט במסגרת דו"ח נכסים אשר בית המשפט קבע מועד להגשתו והוא יוגש במועד ובצורה מפורטת. חבל שהתבקשה, ללא סיבה, סנקציה כה חמורה כמו צו מאסר, בניסיון לפגוע בשמה הטוב ובחירותה של אור, בעת שהיא מצויה בעיצומה של הכנת דו"ח כלכלי אשר יפרט את הדרכים להשבת כל כספי הלקוחות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר