תלמידי כיתה ו׳ שחגגו את סיום שנת הלימודים בבי"ס יוקרתי בחיפה קיבלו תקליטורים עם צילום הסרטון של המסיבה, אשר חלקם הכילו בין השאר קטעי פורנו.
מספר הורים נזעמים שפנו אל הנהלת ביה"ס סיפרו כי בתקליטורים שקיבלו ילדיהם נראים מלבד סרטון מסיבת הסיום גם סרטוני פורנו.
הנהלת ביה"ס הוציאה מייד מכתב להורי התלמידים בו התבקשו ההורים להשיב את התקליטורים להנהלת ביה"ס בטרם יצפו בהם ילדיהם, ובמטרה להחליפם בתקליטורים ללא קטעי הפורנו המביכים.

ההודעה שנשלחה להורים
גורם בכיר בהנהלת ביה"ס סיפר ל"ישראל היום" כי מבדיקה שערכה ההנהלה עם הצלם שנשכר לצילום המסיבה וצריבת הסרטונים, התברר כי הצלם שכר קבלן משנה שיעתיק את הסרטונים ממסיבת הסיום על גבי עשרות תקליטורים שחולקו לתלמידים.
אותו קבלן משנה שנשכר ביקש ככל הנראה לחסוך כסף, ובמקום לצרוב את הסרטונים על גבי תקליטורים חדשים הוא העתיק את הסרטונים על תקליטורים משומשים אשר בחלקם הכילו קטעי פורנו.
הגורם הבכיר הוסיף: ״זה באמת מקרה מביך. מייד הוצאנו הודעה לכל ההורים להחזיר לנו את התקליטורים ולא לתת לילדים לצפות בהם כיוון שהתרחשה תקלה ובחלקם יש קטעי פורנו. מדובר בשניות בודדות בסוף של חלק מהתקליטורים בהם יש קטעי פורנו, זאת מכיוון שבניגוד להסכם שעשינו, הסרטונים הועתקו על גבי תקליטורים משומשים ולא חדשים כפי שהיה צריך להיות״.
אביו של אחד התלמידים סיפר: ״זה היה ממש מביך ובמזל הבן שלי לא הספיק לראות מה מכיל התקליטור שהוא קיבל. בדקנו את התקליטור של הבן שלנו, ולתדהמתנו התברר לנו שהוא משומש ומכיל כמה שניות של סרטי פורנו שנצרבו עליו לפני כן".
האב הדגיש כי אינו מאשים את הנהלת ביה"ס בטעות: "זו לא אשמת ההנהלה ומקרים כאלה יכולים להתרחש. חבל שמי שנשכר לבצע את העבודה של שכפול התקליטורים ניסה לחסוך כמה שקלים וגרם בסופו של דבר נזק ועוגמת נפש״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו